kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

3.8.11

Susling beklager ringe lyd- og læsekvalitet

Burde blogge. Orker ikke. Er startet på nyt job, hvor jeg dældulme skal have ører, øjne og andet langt fremme. Der er jo også de sidste lyse nætter, som skal nydes (med toldfri sprut) og en bette genhusning pga. vandskade. Men der er jeg stået af- altså på genhusningen. Jeg bli'r i min lejlighed - sgu så. Flytter ikke hele min familie til Ødestaden ( som der blev tilbudt) med møbler und alles for en enkelt sølle måned.

Spiser hellere et par ekstra allergipiller og rykker sammen "East-european style" i den ene ende af vores lejlighed med kogeplade, mikrobølgeovnen (min ven i nøden), københavnsk take aways (også gode venner) og elkedlen (tak mormor), mens håndværkere endnu en gang flår min lejlighed fra hinanden. En sætning, der går gennem mit hovede dagligt i disse dage er: "Det er ikke det, der sker, men måden man tager det på, det handler om!"

I sidste ende er der vel en mening med det hele, skulle man mene.

Ps. Ungerne er skide sure over det her. Det er vi også. En vandskade og skimmelsvamp kan man ikke bruge til så meget, men vi får da et nyt gulv, når det hele er overstået (også nyt motto, som jeg efterhånden chanter ret meget...Aaaauuuuuuuuuuuuumh).

PPs. Obser klart stadig Norge og andet politisk morads. Kan man undgå det? Men hvad gør vi, venner?

Etiketter: , ,