kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

12.7.11

Susling: Age of Aqaurius?

Tænker vi dealer med lidt vand p.t. (på verdensplan)!
  • De vil hive hele gulvet op i min stue og mit køkken pga. vandskader efter skybrud (selvfølgelig). Vi kæmpede ellers bravt, da vandet stod ind i kaskader
  • Man kan godt få alvorlige vandskader selv på fjerde sal (så er I klar på den)
  • Vi skal evt. genhuses (jamen selvfølgelig! Går ind for genhusning på D'Angleterre eller Hilton med fri bar, som min underbo siger)
  • De vil hive mit nye køkken ned samtidig (jamen selvfølgelig!)
  • Vejrudsigten forudsiger vandgang i bræddehytte i Sverige det meste af ugen (hvorfor ikke?! Godt at jeg faldt for slagtilbud med grimme gummistøvler i Netto)
  • Anders foreslår, at vi lige så godt kan købe en ordentlige baljefuld vin med til Sverige og være halvsnaldrede, nu når vi sidder i bræddehytte uden tv og internet (med udedas) i konstant regnvejr
  • Havde nu mere set noget med cykelture rundt i landskabet (nu i regntøj)
  • Har satme med at være ok vejr i Berlin. Når vi nu sådan kommer på besøg og har meget brug for at blive tørret helt igennem
  • Godt man har gode underboer og nye naboer (der inviterer på ægte kinesisk køkken Sechuan-style)
  • Ku' ellers godt være bange for at rådne op
Indlæg skrevet med runkne rosinfingre!

Etiketter: , , ,

4 Comments:

At 12/7/11 22:43, Blogger Beologen said...

Hvor fanden er Hellighånden, når man har brug for den? Tænk en PR-sejr Gud ville have vundet, hvis han havde forvandlet skybruddet til vin??

 
At 13/7/11 15:33, Anonymous Susling said...

Så sandt som præsten, der prædiker i kirken eller noget. Har lissom meldt mig ud af Klubben, måske er vandgangen straffen for dét?

 
At 19/7/11 01:56, Anonymous Donald said...

1) Aj regnskader på fjerde sal? Det er da frygteligt - og
2) så vil de pille det nye køkken ned? Det var det der gjorde mest ondt at læse. Jeg tror du skal kigge dem over skulderen og se om de sætter det op igen.
3) Du har en evne til at få det til at lyde morsomt. Jeg kan se dig en solvarm efterårs-eftermiddag på kajen sidde med Anders og underboerne og hyggeligt indtage en hygge-øl og sige at livet er nu alligevel bedst om efteråret :)

 
At 20/7/11 09:50, Anonymous Helleq said...

Vådt er godt, eller...
Surt med det nye køkken, når det nu endeligt var færdigt, men måske du nu kan få sort i stedet for?

OG, det er da godt at du har fået job, så du kan tage hjemmefra 8 timer om dagen, mens der renoveres :)

Solhilsener herfra

 

Send en kommentar

<< Home