kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

4.11.10

Susling modeblogger

Og så pudsede Sønnike også lige alle vinduer på matriklen. Det gav ham næsten en Heureka-oplevelse, at se, hvor rene de kan blive (motiverede ham til også at tage spejlene og vores glasspisebord "Har det nogensinde været gjort rent på denne måde," spurgte han (Tsk.Tsk)). Ved ikke lige om det tilsammen med nystøvsugede og -vaskede gulve plus et opryttet værelse, er 300,- værd, men hei, man skal ikke gøre opdragelse op i penge. Og det er nu så yndigt med regn på nypudsede vinduer.

November-regn, gråt men smukt på sin egen enkle måde. Det har så lige fået mig til at investere i nyt uld: 3 par strømpebukser og tre basic trøjer. Nu hvor de er lagt på plads kan jeg se i min husmorpraltøjreol, at jeg gør det meget i sort og gråt (ville ikke behøve at orientere Anders om mit snold. Ingen kan se forskel på, om jeg har den ene sorte trøje på eller den anden).

Ikke at jeg solder vildt. Opdagede i går, at jeg havde en bh fra 2004 på, trusser fra Netto til en 20'er - ½ år gamle, læderbukser fra 2001, sorte lange læderstøvler, der går ind i deres fjerde sæson (købt 2006), et damet chaneltørklæde Skummis har købt på et loppemarked, en af de nye trøjer fra H&M til 129,- og som kronen på værket et par læsebriller fra Tiger til 30,-. Hvabehar! Er der nogen, der kan stikke den? Kom ikke her og sig, at jeg er en dyr dame. Og det er ikke en gang, fordi jeg er frelst eller noget. Jeg tænker bare ikke så meget over forbrug og køber kun, når jeg mangler. Eller også er det noget med alderen? Når man er 40 + på den seriøse måde, så flyder årene jo sammen. Synes nu heller ikke, at moden rykker så meget p.t. Jeg får konstant deja vue og kan gå ud i mit skab og finde noget, der godt kunne være gangbart på den stille jeg er lidt med på moden 40+ agtige måde.

Hvad har I på i dag?

Etiketter: ,

4 Comments:

At 5/11/10 10:13, Blogger Annette's space said...

Hehe, din beskrivelse af dagens påklædning kunne være kommet herfra. Bortset fra at jeg i denne uge arbejder stort set nonstop og så altså er i uniformen, som ved gud ikke er særligt spændende :-)
Jeg kan få sved på panden bare ved tanken om at skulle købe nyt tøj....jeg hader prøverum og kan aldrig finde noget jeg kan lide når jeg skal.
Knus herfra

 
At 5/11/10 10:58, Anonymous Susling said...

Jeg har et særligt issue med bukser. Jeg kan ikke finde ud af at købe dem og da slet ikke at stå i et prøverum svedende og baksende med fuld udsigt til blege appelsinhudslår, sorte strømper og ubarberede ben. Når jeg endelig finder et par bukser, så sidder de på mig til de falder fra hinanden.

 
At 6/11/10 22:42, Anonymous Takashimaya said...

Hvad med kjoler? Jeg elsker kjoler fordi man bare lige hiver dem over hovedet og så er man fuldt påklædt og behøver ikke spekulere nærmere over sit tøj og hvordan det evt passer sammen (med sorte strømpebukser og sorte sko)

 
At 7/11/10 10:41, Anonymous Susling said...

Jo, jo T. Kjoler er fine. Har også en del og også i uld. Men der er dedage, hvor man/jeg er rock chick lig med sort sweater, slidte jeans og lange sorte støvler - problemet er, at mine jeans er slidt op efterhånden og næste (gys) mission: Prøverum.

 

Send en kommentar

<< Home