kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

2.11.10

Susling i november mode

Tja!I dag røg strømmen på mit kontor og varme er der heller ikke meget af, fordi varmeanlægget skal renoveres. Så jeg cyklede hjem. Ingen grund til at stirre på en sort skærm iført uldstrømper, uldkjole og uldsjal hevet godt op om næsen.

Så nu sidder jeg her (stadig iført uldstrømper, uldkjole og uldsjal) og funderer lidt over livet (arbejder selvfølgelig også lidt!)

Det er blevet november. Regnfuld og blæsende som en november skal være. Mine unger mugger og snakker om tristesse. Det gør andre også. Jeg har det bare ikke sådan. Jeg kan godt li' november måned. Blæsten, træernes smukke farver, håret der bliver rusket og køligheden i luften. Jeg elsker at kunne gå i støvler, uld, pels og læder. Tænde bloklys og se på de drivende skyer. Vade i våde multifarvede blade og snuppe min sædvanlige d-vitamin (som jeg vil anbefale til alle. Det er som at spise indre lys). Se på fugletrækkene, der flyver henover mit tag, så tæt, at jeg næsten kan se fuglene ind i øjnene, når de krydser min fjerdesal. Krybe ind under dynen til min varme mand og stå op om morgenen og tage et varmt bad.

November er bare en måned i en lang række af måneder. En årstidsindikator i en række af årstider. Det er hvad man gør med den måned, der tæller.

Etiketter:

2 Comments:

At 2/11/10 16:43, Anonymous pedrsn said...

uld og efterår, FTW! :D

 
At 7/11/10 10:46, Anonymous Susling said...

:D

 

Send en kommentar

<< Home