kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

21.9.10

Susling stresshåndterer

Det går forrygende med min stresshåndtering (slukker f.eks. for tv'et, hver gang Pia og co. toner frem på skærmen. Er det kun mig, der synes, de er blevet abnormt skingre at høre på? Og hvor er Lille Lars og Ferie Lene?)

Nå, det var stresshåndtering, jeg kom fra. Bare et par bud fra min side:

Ignorerer alle Mosters opkald på mobilen. Jeg er faktisk på arbejde og jeg synes, det er for meget med fire, fem opkald på en dag, fordi hun lige mangler noget. Hvad med mig? Måske har jeg stadig begge ben på jorden, men jeg har da også mit med unger, vasketøj, opvask, indkøb, skimmelsvamp og vandskader i den modsatte side af opgangen, nyt køkken, en ledig mand, fortsæt selv listen.

Nå, ja, arbejder så hjemme denne uge, fordi jeg skal hamre en brochuretekst sammen og ikke kan rumme meget mere end det. (Jeg bliver så katatonisk og distræt, når jeg skal skrive ord, der ikke er skrevet før.)

Og hvad er der galt med at indlede en arbejdsdag med lidt fitness? (Jeg lover, at jeg tager tidligt derover). Jeg kan ligefrem mærke, hvordan stresstilstanden minimeres, for hver bevægelse jeg tager i maskinerne (som jeg forøvrigt er holdt op med at grine af. Maskinerne, altså).

I Østrig sagde man altid: "Immer mit der Ruhe". Sandsynligvis en version af "Hver ting til sin tid". Min flamboyante og hektiske side skal tage at lytte til den slags, så det er også mit bud på stresshåndtering. Man skal bare sige:"Immer mit der Ruhe" med fed østrigsk accent.

Etiketter: , ,