kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

14.9.10

Susling melder nyt fra køkkenfronten

Vi skal ud og se på noget så fancy som greb, bordplader og køkkenlåger i dag (gaaab, tænker I, så last season). Men hei, altså, når man har levet i alt for mange år med Christiania-køkken fra Helvede, hvor køkkenbordet er transformeret til et puslespil, så alt kan være der og der er konstant fare for at få en skål i hovedet, når man åbner et skab. Så er man bare glad.

Selv om - mellem os - det føles lidt, som noget jeg leger. "Hm, tjo, smart greb," vil jeg sige til køkkenmanden, mens jeg håber, at han ikke opdager, at jeg slet ikke er voksen nok til at få et ordentligt køkken. "Blankpoleret? Er det nemmere at holde rent?", vil jeg sige med fornuftig stemme. "Træ eller laminat? Hvad er vi til, Anders?" vil jeg kvidre.

Men inden i mig, der sidder en lille pige, som synes, at det hele er fuldstændig surreelt. For flotte køkkener, det er sådan noget andre har. Sådan nogle, som tager på shoppeture med veninderne og snakker om skiferier eller vinterferier i Sharm el Sheik (vinterferie? Hvad er det?). Sådan nogle, som bare ikke kan leve uden to biler og helst med aircon og det hele. Sådan nogle, der har klædeskabe, hvor alt kan være og som ikke skal sparke sig frem til støvsugeren. Sådan nogle, der har bryggers og tørrerum og ikke behøver at lege den lille vaskekone halvt i køkkenet halvt i stuen. Sådan nogle med et lille veletableret funktionærjob og et fast bord i kantinen. Sådan nogle, der er gift med stabile ingeniørmænd, der løber og spiller golf.

Det er i hvertfald ikke sådan en som mig.

PS. Men hvis jeg nu spidser de høje hæle og sætter håret op til fandango, så kan det jo være, at det ikke føles helt så akavet og jeg som minimum SER voksen ud.

Etiketter: ,

3 Comments:

At 14/9/10 10:02, Blogger Annette's space said...

Hahahaha....du skal nok både overleve og virke voksen, med eller uden fandangohår....Det bliver ret sikkert godt når det er overstået....Jeg kunne ihvertfald godt tænke mig at der kom en køkkenmand fordi her med bud på nye låger og dørgreb osv.....Og meget gerne med plads til en opvaskemaskine....
Men det gør der ikke, så jeg vil bare sparke mig frem til min støvsuger, for jeg mistænker at jeg kan tillægge min lille bolig adskellige kvadratmeter blot ved at rydde op og støvsuge.....
Det har sine blandede charmer at bo diminiutivt småt :-))

 
At 14/9/10 21:40, Anonymous Annette said...

Jeg kender godt følelsen. Bliver nogle gange chokeret over at befinde mig i de voksnes selskab og håber, at de ikke opdager, at jeg i virkeligheden slet ikke er voksen nok til at være med...
Men fedt med nyt køkken!

 
At 18/9/10 23:04, Anonymous Ida said...

avs... følte mig et øjeblik lidt ramt, indtil det gik op for mig at jeg jo har skiftet ingeniørmanden og det fine køkken ud med kærlighed og lejebolig ;)

Og ved du hvad, det er faktisk det det hele handler om... kærlighed.

 

Send en kommentar

<< Home