kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

11.9.10

Susling deltager i terroristjagt og snakker med køkkenmand

Wroum! Det var lige mig, der passerede. (Hader den slags indlæg, men sårn er verden nogle gange). Moster er tilbage på udslusningsstedet og der må de tage sig af hende. Det er vel for fanden deres job - på en måde.

Og her? Aimen....Anders og jeg skal ha' en lille ny! Et lille nyt køkken, der skal erstatte vores Christiania-helvede. Måske ikke stort for andre, men stort for os. Vi er jo bare sådan nogle underprioriterede lejere i Københavnstrup. Og nu, nu er det vores tur. Selv siger jeg: "Det skal bare være enkelt, funktionelt og rummeligt."
Jeg siger også til køkkenmanden, som vi holdt møde med i fredags:"Altså, vi har jo lavet nogle tegninger og fortalt dig om vores ideer og så tager du da bare over. Det er da dig, der er eksperten!"
Det blev han meget glad for og pludselig blev servicen meget, meget stor og nu ved jeg forøvrigt, at han har tre børn og ikke gider at arbejde på kommision.

Nå, ja, så havde vi da lige et lille terrorforsøg her i omegnen. Og jeg observerede noget, som man med sin borgerpligt i baglommen, måtte indrapportere. (Selv om jeg bestemt ikke er politiglad med min gamle punkerosv.baggrund) Skal vi bare være enige om, at jeg gled let og elegant gennem telefonsluser (på en helt anden måde end med Moster)!!

Freaky friday, hvis du spørger mig.

2 Comments:

At 12/9/10 12:57, Blogger Annette's space said...

Øhhmm, er der et særligt terrortelefonnummer, for min personelige erfaring med at komme igennem til den udøvende magt er at det kan være endog meget vanskeligt :-)

Jeg tror generelt at lige hvad smiger angår, så er håndværkere lissom de fleste andre mennesker; til falds.....men pyt, bare tingene glider nemmere og hurtigere.

Ha' en skøn søndag :-))

 
At 12/9/10 15:00, Anonymous Susling said...

Man kommer ikke direkte igennem, jeg blev stillet om og stillet om og stillet om. Men det var yderst effektivt, da jeg kort beskrev min observarioner. Hvem jeg fik fat i til sidst, må du få at vide, når vi en dag mødes IRL. Det har jeg ikke lyst til at skrive på indernettet. Men det er faktisk en ret skæg historie.

Mht. smiger, så var det faktisk oprigtigt ment. Han var proff og jeg er bare så glad for at få et nyt køkken. Nærmest taknemmelig.

 

Send en kommentar

<< Home