kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

2.9.10

Suslings mavefornemmelse

Jeg har det underligt i dag. Jeg ved ikke rigtigt hvorfor. Jeg kan dårligt analysere på det. Det sidder nede i maven. Kroppens anden hjerne. Måske er det noget med, at jeg fagligt lige nu sidder med noget, der er noget rod. Jeg kan godt se det. Men jeg har ikke frie hænder til at rette op på det. Jeg er jo bare en løntilskud´er og jeg er faretruende nær på noget, som andre ikke vil afgive. Det er deres lille magtbase. Det er sådan, de har overlevet i kaos og fyringsrunder.

Som gammel konsulent har jeg spottet det med det samme og jeg ved egentlig godt, hvordan problemet skal løses. Men jeg siger ikke så meget. Jeg holder mig tilbage og siger kun det vigtigste (og har så lige fået et lille bitte herpessår med i købet).

Jeg er træt af, at det er på den måde: At jeg hurtigt kan se, hvad der skal gøres, men der bliver ikke lyttet. Det sætter sig i maven, at jeg fagligt ved præcis, hvad der skal til, men samtidig skal slås med andres irrelevante politiseren. Det er vel dybest set deres problem, at de er bange eller frustrerede, ikke har gjort op med deres trauma eller what ever folk har af hang ups. Men de gør deres problem til mit - uden at jeg har bedt om det.

Men det er jeg vel egentlig ikke alene med. Jeg sætter gerne en 10'er på, at der er mange som mig, der tænker det samme, som jeg gør og er træt af andres åndsvage magtdemonstrationer.

Etiketter:

2 Comments:

At 2/9/10 12:11, Blogger Annette's space said...

Øhhh, ja og derfor skiftede jeg fag...jeg nøjedes jo ikke med herpessår (ikke at det ikke er slemt nok og jeg håber dit har trukket sig pænt tilbage)....
Men den der mavefornemmelse, ikk', den skal du sgu følge.
Mit eneste kreative forslag er at finde een eller anden chef og PRØVE at få vedkommende til at lytte.
De har jo for fanden da kompetence ansat, og never mind at "kun" er tilskudsjobber.....
Pøj pøj med det :-))

 
At 3/9/10 15:42, Anonymous Susling said...

Tak, tak! Jeg sagde det nemlig til chefen - på en pæn måde uden at snavse nogen eller noget til. Nu bliver det lidt mere, som jeg vil have det og hende, den lille bidske sure, hun får fremover liggyldighedsfinten. (Lidt svært, når jeg i virkeligheden er et pænt menneske.)

 

Send en kommentar

<< Home