kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

3.11.10

Susling syn's at OD sucks

Mine oversolidariske (:-/ not)unger har Operation Dagsværk i dag. Skummis har lagt sig syg (fordi hun nægtede at tage ud til en privatperson, hun ikke ved hvem er, for at gøre rent. Jeg forstår hende godt). Min søn har ikke skaffet sig noget arbejde og nu skal vi hoste op med 300,- fordi det vil han blive afkrævet, når han møder på skolen i morgen. Vi giver ham modvilligt pengene mod, at han støvsuger og vasker samtlige gulve herhjemme - og rydder op på sit værelse (meget tiltrængt). Men altså! Sidder faktisk og er lidt knotten over, at vi bliver presset til at give 300,- til Operation Dagsværk, fordi de ikke har formået at skaffe et projekt til ham. Meningen er vel, at den glade danske ungdom skal gå ud og øse lidt af deres overskud til de fattige. Men som det er nu, så må vi forældre - teknisk ledig og fuldtidsledig - tage af vores meget begrænsede midler, fordi der åbenbart hersker den opfattelse, at alle forældre til gymnasieelever er velpolstrede middelklasseforældre med friværdi.

Synes altså, at jeg er solidarisk nok med de fattige, nu hvor jeg arbejder til lidt over dagpengesatsen i velgørenhedsbranchen!

Etiketter: ,

5 Comments:

At 3/11/10 18:39, Blogger Kath said...

Ej altså! For mange år siden da jeg gik i gymnasiet var det da en frivillig ting. Der var meget liberale, der ikke ønskede at deltage. At det så også var dengang der var en sag med nogle penge, der vist aldrig nåede frem til Eritrea gjorde ikke tilslutningen bedre. Der er mange måder at være solidarisk på! Og man kan da slet ikke afkræve forældrene pengene! Så kunne de i stedet sætte ham til at gøre rent på skolen (trænger sikkert til det). Hrmpf!

 
At 3/11/10 22:50, Anonymous pernille said...

tja, jeg ved ikke hvad jeg egentlig synes. Formoder at sønnike endnu ikke er 18 og får SU - for så kunne han jo selv betale aflad for ikke at deltage.

 
At 5/11/10 00:15, Blogger Susan said...

Er Operation Dagsvaerk ikke frivilligt?
Det var det da jeg gik i gymnasiet (og nej det er ikke ved at vaere 25 aar siden!! :-) ), hvis man ikke har et job burde man ikke blive afkraevet at betale.

Tja det er bare mine 2 cent!

 
At 5/11/10 10:55, Blogger Annette's space said...

HØRT !!!!!

 
At 7/11/10 10:45, Anonymous Susling said...

Jeg synes også efterhånden, at det skal være en frivillig sag. Mine unger gymnasie er vist bare meget dedikerede til sagen og så kommer dilemmaet: Skal man yde af et godt hjerte eller skal man blive sur over demokaturet?

 

Send en kommentar

<< Home