kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

25.12.09

Suslings julefred

Hårh, sidder her med maven fuld af for meget af det hele og er aldrig kommet ud af nattøjet. Er stadig helt rørt over, at ha' en søn, der bliver glad for at få to par lange underbukser i julegave (han fik selvfølgelig også en masse andet) og en datter, der summer af lykke over en topmadras og en mælkeskummer (hun fik selvfølgelig også en masse andet). Er også helt rørt over, at Svigermor var blidheden selv og at Svoger snakkede til han gik kl. ca. 4.00 i morges og især rørt over, at han er kommet sig over sin skilsmisse.

Faktisk summer det helt i mig over min lille familie. Min bror og alle hans, som vi var sammen med den 22. Gammel-Moster, som var for træt til at komme juleaften, men som vi også så ude hos min bror og som jeg er i telefonisk kontakt med løbende. Min gamle søde nabo, der har holdt jul helt alene, men som da skal ha' et lille stykke af min julekage, når jeg en gang i morgen tidlig kan ånde nogenlunde normalt igen og er sprunget ud af nattøj, briller og konstant morgenhår. Kan jo ikke vise mig offentligt sådan her, vel.

Men faktisk sker der jo underlige ting ude i verden, mens vi andre er tæt på at blive tvangsindlagt på gastrointeritisk afdeling eller får julerøvet vores hjem. F.eks. så går irerne da helt amok i bodsgang. Så lige at fire biskopper nu var trådt tilbage pga. pædofili og de undskylder og undskylder derovre. Det gør kineserne til gengæld ikke. De fængsler bare hinanden i 11 år pga. noget på internettet, når de ikke lige dyrker dødsstraf eller udvikler produkter, der slår spædbørn ihjel. Men de har jo sådan set også en tusindeår lang tradition med at være onde ved hinanden og må jeg tilføje onde ved os. Var da vist bl.a. dem, der blokerede for en klimataftale, der rykkede. Lang-tung-ting at trækkes med der.

Nå, nu er ungerne skredet begge to. Der er lige nogle venner, der skal plejes. Jeg kravler til gengæld tilbage på sofaen og tuner ind på kanal 6, hvor de sender:"The Alamo". Vist også noget med noget ondskab og død. Bliver jo nødt til at ha' bare lidt modvægt til alt det her lykkesummen. Men tror nu nok, jeg kan finde lidt tid og energi til at kysse på gemalen på et eller andet tidspunkt, når jeg har fordøjet. Damn skulle ikke ha' taget det ekstra stykke flæskesteg!
Nå, hvad...er det ikke noget med, at man skal spise så meget af alt det vamle kødhelvede og sovs i kaskader, at man på et tidspunkt sværger, at man aldrig rører det stads igen?


Julefred til jer alle!

Etiketter: , ,

2 Comments:

At 26/12/09 09:13, Blogger Henriette said...

Kære Susling. Også jeg er ved at eksplodere, og jeg kan næsten ikke holde mere sukkerholdigt ud. Jeg er jo vild med de søde varer, så marcipan, la'mande og chokoladekugler forsvinder lige ned i gabet på mig. Desværre har vi alt alt for meget på lager endnu, så jeg overvejer at forære det hele til skraldespanden.. av av min mave.

OG OG , nu var det lige lykkedes mig at skaffe plads til at jeg kunne lukke mine bukser igen, men på bare tre fede dage er den lykke en saga blot.

Jeg vil ha januar vil jeg og friskpresset juice rå mængder. :)

Mange knus og ha nu en rigtig dejlig 2. juledag også, knus familien og kys husbond en masse.

Henriette

 
At 26/12/09 10:09, Blogger Sifka said...

WHåt! The Alamo, det overså jeg vist lige:(

Det er jul, og det er dejligt. Jeg må dog snart smide nattøjet og trække i noget mere udenfor-egnet, for vi skal i biffen igen.

Fortsat nydelse og glædelig jul.

 

Send en kommentar

<< Home