kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

14.12.09

Susling goes climatic VI

Jeg føler mig omringet og indvaderet. Lige nu cirkler der f.eks. en politihelikopter med et kæmpe projektørlys hen over mit område. Cirkler og cirkler rundt og rundt med skarpt lys lige ned på os.

Når jeg ser ud af mit vindue, så kører den ene indsatsvogn efter den anden rundt i min gade og i sidegaderne. Ser jeg op på himlen en helt almindelig decembermorgen, så er helikopterne der. Ude i havnen sejler gummibåde med politi forbi. Jeg går ind for at købe julegaver og hele Magasin er flankeret af kampklædte betjente. De er overalt og i mængder. På hvert gadehjørne og hele tiden.

Skal jeg kunne forstå dette? Skal jeg kunne leve med konstant at være i et visiteringsområde? Skal jeg planlægge mine julegaveindkøb efter, hvornår jeg kan komme gennem byen - hver dag og hele tiden? Skal jeg bekymre mig om, hvad mine unger føler, når de ser dette politiopbud? Skal jeg virkelig ringe op til min mand og rapportere om, hvordan status er p.t. så han ved, om han overhovedet kan komme hjem?

Håber, at det hele snart er overstået og så gider jeg slet ikke snakke om, hvad dette magtopbud koster i co2 og kroner - ører.

Susling, Klimathovedstaden, Blogger.com(Stik mig en sexet udenrigskorrespondent - NU!)

Etiketter: ,