kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

6.12.09

Susling konstaterer, at moderskabet ikke længere slår til

Jeg tror godt, jeg roligt kan konstatere, at min rolle som mor er nået til et nyt stadie. For hvad stiller man op med en datter, der kommer grædende hjem og bagefter ligger i sin seng og hulker over, at hun og Cykelmyggen ikke mere er et par?

Det er i hvertfald ikke gjort med et spidermansplaster, et pust og en lille trøstesang.

Lidt af en erkendelse, at man faktisk ikke kan gøre en skid. Den sorg må hun selv ride af. Bortset fra det går Cykelmyggen vist også rundt og er dybt ulykkelig.

Var altså ti gange nemmere den gang man kunne bestemme på mor-måden og sige:" Så, nu ser I to lige og bliver venner igen."

Update:

Har været nede og købe en kærestesorgspakke:
1 1/2 l. cola
Cover
Eurowoman
Euroman

Euroman er til Dj Brockhouse (skulle man have købt M! i stedet? Eeeww). Han sørger også. Han har lige fulgt Den Skønne til toget og skal ikke se hende de næste 14 dage. Pfui dælme hårdt at være mor!

Etiketter:

2 Comments:

At 6/12/09 12:55, Blogger Henriette said...

Ærligt talt så har jeg næsten lige så ondt som Josefine når hun har hjertesorg. Det skærer mig i hjertet, men som du selv så rigtigt siger.. Vi kan kun lade det gå sin gang, og så måske følge op med kloge ord og livserfaring, der ikke kan bruges til så meget alligevel ;)

Giv hende et ekstra knus fra mig

Og også et til dig selv
Henriette

Rigtig god søndag forresten hihi

 
At 7/12/09 07:39, Blogger Zette said...

Hmmm. Hvis begge er ulykkelige er det da noget skidt. Måske var beslutningen forkert? Men på den anden side livet er jo ikke enkelt i den alder. Håber at trøstepakken fik hende til at glemme lidt.

 

Send en kommentar

<< Home