kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

2.12.09

Susling: Der kom et brev

Kommer tankefuld og lettere drænet hjem fra job coach, åbner postkassen, tager breve med op, sorterer og ser, at der er en lille pakke imellem adresseret til Skumfidusen. Jeg åbner af princip ikke andres post og lægger derfor pakken ind til hende, så hun kan få den, når hun kommer hjem og glemmer så ellers alt om den.

5 timer efter hører jeg et hyl udefra toilettet (Skumfidusen multitasker altid). Døren bliver smækket op, mens hun stadig sidder der, og hun viser triumferende alle sine frastjålne kort frem til os, der står i entreen. En eller anden har været så sød at sende dem til hende. Og det er jo fint nok.

Men der er ingen afsender på kuverten og frimærkerne er -taaadaaaa - POLSKE!
Jeg bliver straks grebet af krimifeber og ser identitetstyveri og den slags for mig (indrømmer, at min fantasi kan være noget højspændt til tider). Ringer derfor 114 og bliver stillet om til meget træt politibetjent på Station Amager. Jeg fremfører mit ærinde og han svarer opgivende, at vi da bare skal være glade for, at hun har fået sine kort igen. Jeg fremturer og siger, at jeg synes, det er lidt underligt med de polske frimærker. Han udstøder et kæmpe suk, der i den grad kommer fra hjertet og gentager, at vi bare skal være glade for, at der findes gode mennesker. Samtale afsluttes.

Vi har så hermed bestemt, at der findes gode mennesker og ser følgende scenarier for os:

Scenarie 1:
Underbetalt og udaset polsk håndværker finder Skumfidusens pung i container med byggeaffald eller på tildækket stillads. Kender ikke til det danske postvæsen og står for, at skulle rejse hjem på tiltrængt weekend. Har selv datter og fatter sympati for den smukke Skumfidus. Sender kort fra Polen. Snip, snap snude...

Scenarie 2:
Polsk tyv på togt i Danmark. Vender hjem til Polen, men bliver ramt af samvittighedskvaler, da han ser billeder af smuk Skumfidus på diverse kort. Dankort er under alle omstændigheder spærret. De 40 kr. i pungen er heller ikke noget at råbe hurra for og mobil, kamera, samt ipod er forlængst afsat til anden side. Hvad han så stiller op med de sorte ruskindluffer, tørklæde hæklet af Oldemor, to cardiganer med hul i, makeuppung med næsten intet i, Dj Brockhouses hue? Beats me. Men måske er der en, der bliver glad i Polen. Der er vist lidt koldere der, end her....snip, snap, snude.


Kan der være andre mulige scenarier?

Etiketter: , , ,

3 Comments:

At 2/12/09 16:49, Blogger Zette said...

Ikke det jeg kan komme i tanke om, men godt for skumfidus og for ærligheden - noget ad vejen.

Eller hov, hvad hvis det er den polske datter, der har sendt det, uden at polske tyv-far ved det?

 
At 2/12/09 19:17, Anonymous Linda said...

Mja... de ved jo godt at kortene bliver spærret, så hvis de kan få jer til at "åbne" dem igen EFTER at de har kopieret dem/scoret data, så er det da en fed fidus.

 
At 4/12/09 16:14, Blogger susling said...

Jeg er helt med på den med polsk tyvefars datter!

Skumfidusen har fået nyt dankort. Mindre ku' ikke gøre det. 'noianen trives hos os :-/

 

Send en kommentar

<< Home