kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

8.12.09

Susling goes climatic II

Observerede flere små nyindregistrerede hvide varevogne i mit hood i går. De var fuldstændig ens og de kørte hysterisk rundt. En af dem bakkede og smadrede lige ind i en parkeret bil. Men det tog vedkommende ikke notits af. Bilen speedede bare op og kørte i et rasende tempo videre ned af de små gader. I det samme kom to andre fuldstændig ens hvide biler ud fra andre sidegader - i nøjagtig samme hysteriske tempo. En af de kørende råbte ud af det nedrullede sidevindue:"Flyt dig, eller jeg dræber dig!"

Hvis det er klimapolitiet, så tror jeg, at de bliver meget meget udmattede i løbet af bare få dage.

Kan også forstå, at der allerede nu har været to "bombealarmer" med afspærrede gader til følge. Den ene var en glemt taske, den anden en kuffert, der var stillet ud til storskrald.

Måske skulle man overveje en happening, hvor man stiller små kufferter fyldt med co2 rundt på udvalgte steder? (Ai, det tør jeg sågu da ikke!)

Susling, Klimathovedstaden, blogger.com (Hvor er Mette Fugl egentlig henne lige nu?)

Etiketter: ,

2 Comments:

At 8/12/09 19:06, Anonymous Anonym said...

Så er det, man er glad for at bo i Allerød City :-)

KH Nina - som glæder sig til din fortsatte klima-reportage.

 
At 9/12/09 15:07, Blogger anjoe said...

Hun pipper vist om EU :-D

(anjoe, Midtlolland)

 

Send en kommentar

<< Home