kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

7.12.09

Susling goes climatic

Kors, kan sgu' da dårligt skubbe mig frem på den gamle cykel for bar' klimaturister. Var også tæt på at glide på r... i smeltevandet fra en isbjørn foran Christiansborg. Og nu har jeg ondt i ørene, fordi samtlige kirkeklokker i min nærhed klimabimlede. For ikke at tale om hende, der i just dette moment synger opera for klima'et et eller andet sted i cph. K.(og det er så nu skiftet til sækkepibe reels for the climate).

Tror mindst jeg er blevet fotograferet syv gange (i den korte tid jeg var ude for at fixe ting på to do liste) af små mørke mennesker med huer og overdimensionerede halstørklæder.
" Woaw...Danish Climate woman on bike covered in seal jacket. So scandinavian!" De skulle bare vide, hvor meget co2 jeg udleder, hver gang jeg smækker et gennemtæsket brød i ovnen! Til gengæld har jeg købt to par organic cotton socks...gæl's det egentlig? Opvejer det hinanden?

Copenhagen Consensus sy'ns i øvrigt, at vi skal droppe, at spare på det hersens co2. "We have other ways..."(eller noget) stod der på en kæmpe plastikbanner. Tja! Hvilke?

Susling, Klimathovedstaden, blogger.com (Savner sgu' Ib René, Cairo!)

Etiketter: