kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

15.12.09

Susling goes climatic VII

OK, hvis der absolut er nogen, der skal kaste med sten og den slags, i protest mod?Til fordel for, hvad?Så synes jeg altså snart, at de skal til at finde sig et andet sted. Det begynder at bliver stereotypt det her. Også i forhold til den medierede fortælling, der snurrer på tv-kanalerne.
Som Skumfidusen sagde:"Nu begynder det, at blive åndsvagt. Det tager jo fokus fra det, det virkelig drejer sig om. De klimaproblemer vi står med er alt for vigtige." Og hun har ret. Jeg er 100% enig med hende.

Jeg vil meget hellere se reportager som f.eks. den fra Københavns Rådhus, hvor 100 borgmestre var forsamlede og diskuterede bæredygtig byudvikling. Det er noget, der batter. Ikke nogle fjolser, der sætter ild til containere i Prinsessegade igen igen. Så vidt jeg kunne vurdere, var det i øvrigt udenlandske aktivister.

Nå, men lad det nu ligge. Min største udfordring p.t. er om jeg har mulighed for at købe julegaver (byen bliver jo mere eller mindre spærret af) og om vi alle kan komme rundt til vores respektive aftaler. Det ser nemlig ikke ud til at blive helt nemt de næste par dage. Men hell, det går nok. Hvad man dog ikke gør for klimaet.

Susling, Klimathovedstaden, blogger.com (Erkan Özlan er sgu ret dygtig)

Etiketter: , ,

3 Comments:

At 15/12/09 23:05, Blogger Regitze said...

herude på landet (120.000.000 mm fra Nørreports Runddel) har jeg hørt to helikoptere de seneste dage. så oprigtigt tak for dine climatic reports, Susling.

 
At 16/12/09 11:18, Blogger Gittemay said...

Woops - det billede fik jeg også lige :-))) Altså af Margrethe. Ser med via TV - og ja, hvad skal man sige? Så igår, at politiet har inddraget - tadaa - 2 'krigscykler'. Krigscykler - ja nye ord dukker op hele tiden, men det var s'gu ét af de sjovere :-). Man korser sig - det gør man. Og afventer. Tror ikke, der kommer en fornuftig aftale - det tror jeg bare ikke.

KH Gittemay

 
At 16/12/09 14:09, Blogger Gittemay said...

Hov - det var da det forkerte indlæg, jeg fik kommenteret :-). Nå, men det hører til dit nyeste 'climatic VIII'

KH Gittemay

 

Send en kommentar

<< Home