kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

16.4.11

Susling i proces

Om mit køkken er færdigt? Tak fordi du spørger så deltagende! Vi er gået hen og er blevet en sag. Som kræver ekstra opmærksomhed. Med specialister. Der kommer ud på en lørdag.For at rette op på Klamphuggertømreridiots makværk. Så nu er der en rigtig snedker i gang. Med tommestok og specialistblik. Der er stor forskel på en tømrer og en snedker skulle jeg hilse og sige. Og nu er det altså sådan, at vores køkken er en Svane. Når det engang bliver færdig med håndtag på lågerne. Og justerede skabe, så man ikke bliver søsyg i sit eget køkken. Og jeg ikke længere skal bo i papkasser, hvor man ikke kan finde noget. Overhovedet. Fordi vi i vores store naivitet bare kylede det hele ned. Sådan tilfældigt.For vi troede, at det bare ville tage et par dage.Når det nu sådan var en stor entreprise. Og en Svane.

Jeg nægter, at læse noget som helst symbolsk ind i det her. Jeg vil bare gerne have et køkken. Der er færdigt. NU!

Etiketter:

1 Comments:

At 18/4/11 10:58, Blogger Bo said...

Har også være igennem turbulensen med opsætning af køkken. Super frustrerende, når håndværkere ikke kan overholde en simpel tidsplan og tiden bare går og går.............

Håber snart dit køkken bliver klar.


Forårshilsen

Bo
weekendophold i København
http://weekendopholdikøbenhavn.dk/

 

Send en kommentar

<< Home