kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

16.3.11

Susling om flygtningelejr light og endnu en flu

Nå, så fik jeg selvfølgelig også 'fluenza - igen. Skrev på et tidspunkt, at teenagere var lige som babyer: sover, spiser og skider hele tiden og nu kan jeg tilføje, bliver lige så ofte syge, som da de var små, og smitter mig præcis som dengang.

Så kan vi sammen syge den i vores lille private flygtningelejr, hvor vi spiser af paptallerkener med plastikbestik og ungerne er mere end villige til at tage ud af bordet. Skraldespanden står lige i nærheden af bordet (ulækkert men ikke så mange andre muligheder) og så er det lige at samle pappet, række sig lidt til siden og smide det hele ud. Smart, synes de begge. Og de er også helt på, at vi spiser købepizzaer og andet take away. Dybest set mener de begge, at vi da bare skal fortsætte sådan. Som et stort gott verdamt teenageværelse! Personligt er jeg ved at gå i spasmer over tilvæksten i opvaskekurven og er lettere måbende over, hvor meget vi normalt putter i vaske- og opvaskemaskinen. Men man kan jo på en måde sige, at vi sympatilever med de stakkels japanere eller alle flygtningene fra Libyen. (Er verden bare forfærdelig lige nu, eller hvad?)

Etiketter: ,