kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

25.3.11

Susling siger: En ægte køkkenklassiker?

Blot en lille hilsen fra køkkenhelvedet. I morges stod der en elektriker, en vvs-mand, to snedkere og så kom der en 3de. (Mit køkken er sådan ca. 4 m2.)
Bordpladen er skåret forkert, der er slup allevegne og så har de leveret en hvid vask i stedet for den sorte, vi har bedt om (gentagende gange). Blev spurgt om vi kunne leve med det? Det køkken kommer til at stå os i 70.000, hvilket svarer til en månedlig huslejeforhøjelse på 600,-! Så gu' fandme nej om vi kan leve med det.

Prøver så lige på ikke at være en hystade. Den midaldrende furie fra helvede. Mokken på 4. tv. Men jeg vil så gerne have et pænt køkken, lige som alle andre. For det har man ret til i følge Kvik. Lige nu ligner mit køkken i stedet noget Ikea-klamp, vi selv har knaldet op, så'n med venstre hånd.

Men...når det hele er fixet, så har jeg et ægte amerikanerkøkken med åbent udsyn igennem hele stuen og med direkte vue over havnen. Og dybest set er rodet og fejlene vel en standardkøkkenklassiker. Det er mit køkken så ikke, siger alle håndværkerne. Det må de meget rundstykke, at vi sådan kom til at tænke for kreativt.


Og dette var så åbenbart mit indlæg nummer 1000...hm.Og nok det til dato mest kedelige.

Etiketter: