kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

13.1.11

Suslings hverdagsfilosofi

Nu er jeg ikke den skarpeste kniv i skuffen, så'n livsindsigtwise. For skal vi ikke bare blive enige om, at var man lige så klog på livet, da man var ung og smuk, som man er med omvendt fortegn i dag, så havde jeg nok valgt karriere og livsstil som miniqueeni eller Tryg-Stine for år tilbage. (Tal lige om nogen, der har sat sig godt på flæsket (altså ikke deres egne bagdele))!

Næh, her er man bare Middelsvensson og efterhånden en ret kedelig en af slagsen (tror seriøst, at jeg har tabt min humor et sted). Det skal dog ikke holde mig tilbage fra at divertere med(underholde med/udbrede mig om/forkynde) lidt hverdagsfilosofi.

Ting man ikke skal:
 • Man skal ikke pjække med argumentet influenza, fordi man er bagud på jobansøgninger. For så får man influenza lige bagefter og skal tilbringe en hel dag iført briller, filtsutter, kæmpehalstørklæde, knaldende hovepine og dårlig samvittighed!
 • Man skal ikke fortrække en mine, når ens søn har besøg af en pige, der i den grad er hans type (han er til slanke, mørkhårede piger med store smukke øjne), når man kommer hjem.
 • Og slet ikke kommentere på, at der er ryddet op på værelset (hvilket stort set kun sker, når der er seriøst pigebesøg).
 • Og ikke løfte et øjenbryn, når knægten siger, at man ikke skal lægge noget i, at han spiller Dario Krampeottos sang om kærlighed (!!!) Det er i følge ham ikke fordi, han er forelsket, men kun fordi, han kan li' Dario (!!!!!!!!!!!!)
 • Nævne for sin mand, at man måske skulle indføre den regel, at har man ikke haft sex i løbet af måneden, så SKAL man gøre det, den sidste dag i måneden. For pludselig får han den idé, at man måske skulle tænke den regel ind på ugebasis!
 • Være kæk og købe en blazer str. 38, fordi ens datter mener, at man helt bestemt er slankere, end man selv tror (tak, datter). For så står man der og føler sig meget fed og oppustet, fordi man så alligevel ikke er (og aldrig igen bliver) en str. 38.
Til gengæld må man godt (jo, man må!):
 • Synes V's ordfører ligner en gris (sådan seriøst. Synd for ham. Gad vide, hvor meget han scorer?)
 • Være lidt træt af efterlønsdebatten. (Bør vi ikke istedet snakke om, at få hjulene igang, åsån?)
 • Være snotforvirret over, hvor ens rigtige hylde er, men også samtidig synes, at det man kan, er man supergod til.
 • Lade være med at barbere sine ben om vinteren og slukke for mobiltelefonen.
 • Ikke hænge sig så meget i modetendenser, men bare købe det man kan li' (for så at konstatere, at man har en drejning mod noget østrigsk og military-look (!?!?)).

Etiketter: , ,

4 Comments:

At 13/1/11 12:36, Blogger Ella said...

Altså Susling, jeg synes nu slet ikke at du fejler noget, der hvor din humor ligger - herligt indlæg :-)

 
At 13/1/11 13:27, Anonymous Susling said...

Tak, tak, Ella. Føler mig ikke så fyndig lige nu. Min datter kom hjem for lidt siden og sagde:"Nåhh, stakkels dig." (Elsker, at hun er over puberteten!)

 
At 14/1/11 07:45, Anonymous Pernille said...

Det er da nogle ret livskloge beragtninger --- alt i alt ;-)

 
At 14/1/11 09:20, Anonymous Anonym said...

Kunne datteren så passe - og lide blazeren i stedet for? For så var det da ikke tidsspilde...

Og ham grisen- måske han også har indført "tvangssex sidst på måneden med "sin so"?

 

Send en kommentar

<< Home