kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

14.12.10

Susling har l...på styret og styr på l......

Ahem.... altså, midt i alt og det hele, er det så åbenbart min lod at stæse rundt! Men jeg tager beslutninger gør jeg, og hver gang stress-spøgelset stikker sit stygge hovede op, så stikker jeg ham/hende ud i stiv arm.

Som i at sidde midt i et heldagsmøde med referatansvansvar og andet kommunikativt ansvar og blive ringet op og aftale en jobsamtale. Cool, på den næsten diskrette måde, glider jeg ud i af lokalet og får aftalt. Det gør jeg også med den næste opringning. Nu lidt mindre cool og mere panikket. Hvem ville nu vide hvad og hvor er det jeg skal møde op og har også lige glemt at downloade jobbeskrivelser? Må spille på gehør og er jo glad for at være der, hvor jeg er, men økonomien og fremtiden og...hvad skal jeg tage på og...???

Har så i dag shoppet nye jeans og med en kombi af støvler, habitjakke og...?? Og ørenringe og eksempler på det, jeg kan præstere i håndfast form..Går vel...Dybest set har jeg styr på det. Tror jeg nok!?

Etiketter: ,

4 Comments:

At 14/12/10 23:20, Anonymous Anonym said...

Hvor blev julefreden af??
Tillykke - hvor dejligt Susling - krydser fingre.
KH Nina

 
At 15/12/10 06:53, Blogger Gittemay said...

:-)

 
At 15/12/10 06:58, Anonymous Christina i NZ said...

Krydser alt hvad krydses kan! Pøj pøj herfra!!

 
At 15/12/10 10:53, Anonymous Helleq said...

Hele to jobsamtaler?? Cool - så er der styr på lo....
*krydser fingre for at du får det bedste af de to jobs*

 

Send en kommentar

<< Home