kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

29.11.10

Susling fryser ikke, men det gør andre

Nu, hvor vi er holdt op med at tale om finanskrisen, så er den vel afblæst, overstået, væk og vi er alle tilbage der, hvor den vigtigste beslutning i livet er, om vi skal omlægge realkreditlånet og om det skal være den ene designervask eller den anden i samtalekøkkenet. Igås! Sådan er det jo. Jo, jo, jo det er. Hvis bare vi ikke taler om det eller det er en af de "historier" TVfoxnews 2 har valgt at bringe, så findes det ikk´nikke, nikkenej!

Men det gør det altså stadig, findes. Vi dyrker bare alle sammen den danske finesse, det helt særlige danske kendetegn:"Så slemt er det vel heller ikke og nu taler vi ikke mere om det. Vil du ha' en kop kaff´?"

Og hvor fanden vil jeg hen med det på sådan en skide råkold mandag, hvor jeg ikke kunne finde mine nye sorte strømpebukser og istedet måtte tage et par grå på (så spændende!). Jo, altså, fordi...Jeg er på trods af min deroute på arbejdsmarkedet og prædikatet som én af dem, der ikke må få en bolig i en ghetto, hvis jeg gad det, så privilgeret, at jeg har strømpebukser, jeg kan tage på. Faktisk har jeg flere. Jeg har også flere par varme støvler - bevares so last season - men jeg har dem og jeg har et skab fuld af varme frakker og trøjer og pelse såmænd - hele tre af dem og en hue har jeg også og to par vanter.

Mine unger fryser heller ikke - i hvertfald kun, hvis de insisterer på at gå med allstars og t-shirts, fordi de vil være smarte. Den slags er man jo ikke herre over og jeg kan kun moderligt formane (som i råbe dem op i hovedet, at det er koldt og at de skal tage hue og vanter på). Men de behøver ikke at fryse, for de har hue og vanter og et hjem med fjernvarme og det er ovenikøbet et hjem, som ikke kan gå på tvangsauktion. Hvabehar...!!

Kan I lissom se, hvor jeg vil hen? Hvis ikke, synes jeg, at I skal læse den her artikel fra Politiken. Men også den her!

Der var godt nok nogen, der kom op af stolen der! Og skal jeg tolke på det, så er det den anden side af Danmark. Det Danmark jeg holder af.

Det er ikke kun nok nu. Det er mere end nok! Og det er vi mange, der mener i Valby (nå, ja og også os på Christianshavn).

Etiketter: