kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

30.11.10

Susling på den bekymrede måde

Må man godt skrive, at man er en lillebitte smule bekymret? For fremtiden åsån. Den kommer jo snigende og uanset, hvor meget vi hopper på tungen, så sker der ikke noget. Vi skal stadig klikke os ind på jobnet hver uge og pengene bliver der mindre og mindre af. Jeg orker det ikke rigtigt. Bohemianstyleliving. Nu er jeg generelt ikke til overforbrug, men jeg vil da gerne kunne give mine unger tøj og mad. Ku' også være fint igen at turde gå ind i en tøjforretning og ikke få hjertekramper over, at man har købt sig en trøje til 129,-. Ikke skulle tænke over om termostaten på radiatorerne står på 2 eller 3, fordi man godt kan klare den ekstraregning, det giver.
Kunne tænke i noget ferie - et varmt sted. Kunne slappe af og holde fokus på sysler som at læse en bog eller måske ovenikøbet begynde at strikke og hækle igen. Måske sy noget tøj. Gå ud at spise. Købe billetter til en dyr koncert. Bare alt andet end den her gnavende bekymring for, hvornår fremtiden igen bliver lys.

Etiketter:

3 Comments:

At 1/12/10 15:30, Blogger Beologen said...

Fuld forståelse for disse tanker. Man kan vel ikke i 2010/2011 regne med at ens børn lader een flytte ind i et aftægtshus? Hvad? Nå ja, det kræver at familien i forvejen råder over en fædrene/fædrende gård.

Der er jo en vis balance mellem indtægt og udgift. I denne julemåned har jeg fået udbetalt 7.000 i løn.

Tror jeg vil springe en ansigtsbehandling eller to over ;-)

 
At 1/12/10 16:55, Anonymous Susling said...

Ups, 7000,- det er æt mojt :-/

Men glad for at du forstår og ikke lader som om, at alt er honkey dory!!

Det er der for mange der gør, mens de bekymrer sig i stilhed.

 
At 1/12/10 22:49, Anonymous Donald said...

Jeg kan så godt lide den måde du drejer texterne og overskrifterne.

Men her er jo alvor bag spøgen, og jeg kender det, og forstår det. Du er sikkert også klar over at jobsøgnings-regulativerne ikke hjælper så meget. Nej hvor kunne jeg godt tænke mig at snakke/maile mere om det - jeg får også problemet med gnaveri meget snart; har overvejet forskellige muligheder, men jeg er ikke klar til hyperaktivitet, det vil skade mere end det gavner, så det er en knude der vil noget.

 

Send en kommentar

<< Home