kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

1.1.11

Susling på en 1. januar

Store unger det er sådan nogle, der står syv timer foran spejlet, snupper ens makeup (½ delen af dem), prøver fem forskellige par sko (½ delen af dem) og valser ud af døren med et: "Elsker jer!"
95 millioner år senere kommer de hjem med ondt i håret og en halvanden liters cola tæt knuget ind til brystet. Falder om, vågner op og valser ud af døren igen med et:"Elsker jer!" (½ delen af dem. Den anden ½ er gået i coma).

I den mellemliggende tid har fornuftsvæsner som os, indtaget fondue og pannecotta, drukket vin (behersket), er faldet i søvn på sofaen og er vågnet op igen til Styrmand Carlsen, har skålet nytår ind med underboen (behersket), futtet to raketter af (behersket) og er gået i seng på den pæne voksne måde. Efter det er de to voksne fornuftsvæsener vågnet på et ordenligt, friskt og borgerligt anerkendt tidspunkt og har derefter skøjtet rundt på de isbelagte fortove i lokalområdet på en vi er friske på den friske måde - med behørig respekt for københavnske istapper. (Det er saftsusemig nogle alvorlige slamperter).

Mens der blev kogt videre på ungdomhyblerne er de to fornuftsvæsner fortsat med deres daglige småborgerlige dont, som f.eks. at vaske tøj og tage sig sammen til at skrive jobansøgninger.

Men dér lige i det moment stopper det så også, for i dag kommer Statsministeren på skærmen. og det er meget muligt, at der er varmet op med forskræb om, at han som noget helt ekstraordinært har indkaldt udvalgte politiske kommentatorer og journalister før sin tale og at pr-en går på, at der snart kommer valg, men som ansvarlig voksen borger i dette land, så nægter jeg, at lægge øre til en fadbamse, der har været med til erodere økonomien og den menneskelige anstændighed i dette land, som jeg holder så meget af. Kl. 19.15 falder jeg af på den og bliver en comatøs teenager. En uansvarlig, agressiv rebel, der bare ikke gider høre på mere l....

Etiketter:

3 Comments:

At 4/1/11 15:30, Anonymous Donald said...

Sådan, væk med eroderende fadbamser og ind med tankevækkende kritik der somme tider udspringer af de mest åndssvage dage! Godt Nytår ønskes fra Vejby!

 
At 4/1/11 17:12, Anonymous Susling said...

Kære søde, rare Donald, også Godt Nytår til dig.
Mht. Fadbamsens nytårstale, så endte jeg med at se den af ren journalistisk interesse, men jeg råbte godt nok af ham imens. Det mest tankevækkende er dog, at i den seneste meningsmåling fra Gallup,så mener nu 44% af danskerne, at Fadbamsen efter sin nytårstale er en handlekraftig mand og at han er den bedste til at lede DK gennem krisen.
Jeg græmmes.

 
At 6/1/11 12:31, Anonymous Donald said...

Hvis jeg ser og hører på Løkke i journalistisk perspektiv, så er det fint klaret at han har lagt sin talestil om, og at han har lagt lidt af det bamsede udtryk væk. Jeg er bange for at han i realiteten er mere handlekraftig og mere sikker på hvad han vil end alternativet, for Løkke taler ikke om sig selv i tredie person, sådan som Thorning har gjort i alt for mange år (nu er hun ved at holde op): "Det, som jeg gerne vil sige" siger (sagde) Thorning ofte. Eller "Her synes jeg at man skal sige at ..." etc.

Det andet problematiske ved alternativet Thorning er, at en statsminister ikke kan gå med øjenskygge. Måske lidt mascara for ikke at se for klatøjet ud, men hun har ikke stil i sin ansigtsmaling. På med jakkesættet, Thorning - det er det eneste, der kan samle stemmer nok.

 

Send en kommentar

<< Home