kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

7.11.10

Susling om humor

Hvis der er noget, jeg er dybt taknemmelig for, så er det, at jeg har evnen til at grine. Ellers kunne man hurtigt ende op med et ansigt som en bulldog. (Og i min alder er det ikke noget man vil have!) Tag f.eks. mit skab. Først er det i restordre, så jeg må vente to uger på det og så er dørene fan'jensme også i restordre, så vi må vente i to uger mere på dem. Der kunne man jo godt være faret i flint, havde kimet dem ned og oprettet en "Jeg hader Jysk" facebook-gruppe. Men hvorfor skulle jeg det? Forbandelser man udsender, rammer tilbage på én selv. (Fed livsvisdom, ikk' sandt) og så er det altså ikke godt for min rynkesituation.

I går overhørte jeg også noget, som hvis jeg havde været en bitter gammel sveske, godt ku' ha' sendt mig i selvspind.

Mig i kiosk. Ung mand i 20'erne taler i mobil med sin ven: "Hvad!? Siger du, at der kommer piger!? Så må vi ha' noget salat. Piger vil have salat." Her kunne man tage forarget rødstrømpe-attitude op af tasken. Men sådan er jeg ikke indrettet. Jeg tænkte som så: "Jeg er helt sikker på, at din mor har opdraget dig med grønt og frugt. Nu er du dig selv og du hviler i din maskulinitet, og er man en flok drenge sammen, så står den nu engang på rødvin og steaks med minimum af grønt. Du har dog så meget pli og vil gerne stå dig godt på pigefronten, og så skal der selvfølgelig være salat til det smukke køn."

Jeg blinkede til knægten og hviskede:"Yep! Piger vil ha' salat!" Bagefter grinede Anders og jeg sammen ved tanken om, at salat nok endte med at være en gang iceberg, nogle tomater og noget Thousand Island-dressing. Men hei, da grønt og en slags salat.

Kan I se min pointe? Man kan vælge, at se det hele som angreb og så kan man vælge, at se livet som daglig humor på højt plan.

Etiketter:

7 Comments:

At 7/11/10 11:13, Anonymous Anna said...

hvad ville den sure rødstrømpe dog have sagt til "piger vil have salat"-kommentaren? knægten har jo ret.. :D

 
At 7/11/10 11:22, Anonymous Susling said...

Hm, den kommentar gad jeg også høre. Kan bare ikke krølle min hjerne til at udtænke den. Bliver altid overrasket, når nogen serverer sure rødstrømpekommentarer på ligemagermåden.

Men jep, knægten har da ret. Piger vil have salat.

 
At 7/11/10 11:43, Blogger Lavendel said...

De har sgi nok købt ...uh gys...kinakål!

 
At 7/11/10 11:54, Anonymous Susling said...

Yyyyywww, kinakål.Dét scorer man ikke på (ok, måske hvis det er en del af en wokret).

 
At 7/11/10 12:24, Blogger Annette's space said...

Du har en pointe der Susling. Næ, du har faktisk 2 (muligvis flere, men jeg er lige stået op og skal afsted på job med det vuns...så deeet)..
Vores unger af hankøn er helt sikkert meget mere sikre på at være drenge/mænd/hankøn end deres fædre,,,,og de tør godt være det. Hurra for det.
De gamle sure rødstrømper skal altså bare være lykkelige for at næste generations piger/quinder/tøser muligvis ikke behøver stå om 25-30 år overveje hvor effektivt antiwrinklecreme er mod den slags "angreb"...

PS: iøvrigt er jeg sikker på at fyren der, altså ham med salat-overvejelsen, synes du er megasej og sexet og ville ønske han kunne score sådan een som dig (sådan tænker de nemlig også, de unge knægte)

 
At 7/11/10 12:45, Anonymous Susling said...

Tror Anders ville blive meget ked af, at jeg sådan blev scoret :-) Han er forøvrigt en mand, der hviler meget i sin maskulinitet og han er far til min søn, som også hviler i sin maskulinitet. Men begge ved, hvad en pige/kvinde kan li'!

 
At 8/11/10 16:41, Anonymous Ida said...

Pointen er - som du selv er inde på - netop, at man kan vælge. At alt hvad vi foretager os, er baseret på mere eller mindre (gennem)tænkte valg.

Og vælger man, at møde verden med tiltro, smil og humor, så er det - som regel - også det man får tilbage.

Godt brølt (og hvisket)

 

Send en kommentar

<< Home