kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

8.6.10

Susling afslører et faktum

Anders siger, at den slags ting kun sker for mig. Men han siger jo også, at jeg er sådan én, der som den eneste skvatter, hvis der bare ligger en millimy klat is på en stor bar overflade. Indrømmet, det hænder. Jeg kan også godt finde på at vade ind i en lygtepæl, fordi jeg har hovedet et helt andet sted (i skyerne?). En gang præsterede jeg, at vade ind i en målstolpe og få slået min ene kontaktlinse ud af øjet. BANG! Men ved I hvad! Jeg fandt den da igen, kontaktlinsen. I bulderravende mørke. Den sad på målstolpen.

Men nu vi er ved det. Kender I andre, der kan falde ned af trapperne til en skotøjsbutik (jep Scarpa inde i KBH. City) og forstuve hele det ene ben til langt op over knæet? Eller som kan skære en kæmpeflig af pegefingeren, mens hun skærer tomater? Hvis tunge sætter sig fast på et tiliset rækværk? Som altid får løbemasker i strømpebukserne? Klorpletter på det dyre tøj og maling på løbebukserne? Apropos maling: I skal ikke nærme jer mig, når jeg svinger en malerrulle. Jeg er smurt ind i stadset og der er mere maling i mit hår end på væggen. Jeg har lært at leve med det. Det har jeg altså. Det er en tilstand, der ikke kan rettes op på.

Og hvad er det så, der er sket nu? Yup, i går holdt jeg jo regnfri (shyy) med den begrundelse, at jeg havde dårlig mave. I dag synes jeg toast og revet æble er en genial opfindelse og jeg har allerede været på toilettet 4 gange. I kid you not. Toilettet er i dag min bedste ven.
Kors, altså. Bortset fra det, er jeg en normal pæn dame. (Når jeg ikke rager sorte negle og pletter til mig).

PS. Shit! (Kors, det var ikke for at være sjov. Bare et spontanudbrud). Kommer i tanker om, at vi får håndværkere på badeværelset! Må og skal slæbe mig på arbejde i morgen, så jeg er i nærheden af et toilet med privatliv. Må så bare lade være med at sidde lårene af folk, for jeg lugter som et mindre børnehavetoilet. Nice, ikk' sandt?!

Etiketter:

6 Comments:

At 8/6/10 12:47, Blogger Annettes space said...

Måske ikke så underligt endda at du holder nærkontakt med dit toilet i disse dage. Eet eller andet sted skal denne moster-frustration m.m jo ud af systemet.

Dit indlæg igår kunne jeg have skrevet om mig selv og mine egne reaktioner (nej, det kunne jeg jo ikke for jeg skriver ikke som du) og det selvom mine forældre sådan set var normale nok, de var bare fanget i et sindsygt ægteskab som de brugte det meste af en ny generation på at komme ud af.

Åhhh, jeg ved sgutte hvad jeg skal skrive her af intelligente ting og sager. Andet end at jeg forstår hvor du står (eller sidder)....

Jeg overvejer at gå til demonstration i eftermiddag, selvom jeg nu er i fast arbejde osv.....Der var engang jeg kunne holde fast i at være solidarisk og jeg mener at vide at den kvinde stadig er i mig...Eet eller andet sted..... Skål !!

 
At 8/6/10 12:51, Blogger susling said...

Kom frisk på CB og vis, hvad du mener. Jeg bor lige om hjørnet, så jeg vil slæbe mig derind, markere min holdning i 10 min., måske slå en lille diskret prut og så slæbe mig hjem igen. Alt tæller, alt gælder!
Og det er vigtigt at tælle med.

Skål!

 
At 8/6/10 13:54, Blogger Annettes space said...

Hvis du orker at slæbe dig derind, så send mig en sms på 27580037, så kan vi måske ses .....

 
At 9/6/10 13:54, Blogger Gittemay said...

Så kan jeg afsløre et andet faktum: vi er ihvertfald 2 så :-))). For jeg har den tvivlsomme ære at have siddet fast i en busdør hele 2 gange (ja, jeg var ikke kommet ind i bussen, da døren blev lukket - én af ulemperne ved min højde). Jeg kan ikke gå i hvidt tøj - og undrer mig stadig over, at jeg i sin tid formåede at holde min brudekjole hvid hele dagen. Men jeg gør bare 'ting'. Lægger brillerne i køleskabet, går ind i døre, fordi jeg stadig tror, jeg kan se i mørke - og ja, jeg kunne blive ved. Så kort sagt: jeg forstår :-)))

KH Gittemay

 
At 11/6/10 00:14, Anonymous Pernille said...

Vi er vist tre i den flok. Jeg hænger fast i dørhåndtag, buldrer ind i dørkarme og har ENDELIG lært først at tage tøj på EFTER jeg har børstet tænder. Jeg har også efterhånden forstået, at jeg ikke liiige kan pletmale på et projekt uden at iføre mig "malertøj" inkl. "malersutsko" - det går galt HVER gang. Det er mig der dypper ærmet i sovsen, spilder ned i kavalergangen, snubler i gulvtæppet osv. Et glansnummer var, at spadsere gennem fuld restaurant med halvdelen af min nederdel puttet ned i nylon-strømpebuksen, efter et toiletbesøg (hvorfor var der ingen medsøster der lige gav mig et praj undervejs?).
Så, du er ikke alene... :-)

 
At 12/6/10 15:42, Anonymous Donald said...

:-) Håber du har det bedre nu.

 

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home