kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

16.10.09

Susling siger Bøvs

Jeg tror, en eller anden her skal tage sig sammen og gå på slankekur. Det er meget muligt, at det ekstra fedt giver en god barm, men resten skulle jo også helst ligge lige så højt på lækkerhedsskalaen. Bliver der ikke gjort noget drastisk, så ender det med, at det eneste outfit vedkommende kan passe er kittel og støttestrømper. Lige det tror jeg ikke tager kegler, når man skal sælge sig selv på jobmarkedet.

Og med det fortsæt in mente drog Skumfidusen og jeg ud til Gammel-Moster. På vejen derud snakkede vi om slankekure og den var hun helt med på. Ikke, at jeg synes hun trænger - langtfra - men det skader vel ikke med lidt mere salat og alt det andet vi blev enige om ville være lækker tøsemad. Og så satte vi os ellers til et frokostbord med mayonaise og remolade og frækkedeller og rostbøf og laks og rejer og æg og tomater og vi proppede os, til vi var ved at revne. Super start på en slankekur! Vi åd så meget, at vi bøvsede og pruttede hele vejen hjem.

På vejen hjem snakkede vi om, hvor dejligt det ville være at vinde i lotto. Skumfidusen har altid været en meget heldig Fidus - hun vinder gavekort konstant og den gang hun var lille, så flød det ind med ting hun ønskede sig. F.eks. den gang hun ville ha' en kanin og vi nægtede. Tre dage efter havde en eller anden efterladt en kanin i et bur på legepladsen og så skulle Mulle selvfølgelig bo hos os. Eller den gang hun ville ha' en halvpart på en hest og vi nægtede og pludselig, så fik vi konstant opringninger med folk, der nærmest smed ponyer i nakken på os.

Skumfidusen mente nu, at hendes held havde forladt hende her på det seneste. Men hvis nu hun varmede op med et skrabelod, så kunne hun købe en lottekupon bagefter. Det må vi så prøve af og imens kan vi jo gnaske løs på salat og andet grønt.

Etiketter:

0 Comments:

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home