kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

29.10.09

Susling dyrker diskret sexualundervisning

Jeg er mor. Jeg er mor til en datter og en søn. Derfor føler jeg et vist ansvar i forhold til, at sikre at min datter får en god start og det bedst mulige ud af sit gryende sexualliv. Det samme gælder min søn og ikke mindst de damer, der krydser hans vej.

Min søn skal på weekendbesøg hos en ny (?!!) potentiel kæreste og derfor udspiller sig følgende, for mig lidt smågrænseoverskridende, samtale (som egentlig kører over flere dage, men her i essens):

Susling:"Æhm...du skal besøge hende hersens ???!!!..."

DJ Brockhouse:" Ja, og..??"

Susling:"Husk nu...æhm...kondom..."

Brock:"Har jeg."

(Et par dage senere:)

Susling:"Æhm...husk nu, at lade være med at presse pigen, hvis hun ikke vil."

DJ Brockhouse:"Selvfølgelig ikke."

(En dag senere)

Susling:"Æhm, ved du, hvad piger godt kan li´?" (sagt total-diskret og midt i noget andet, så det ikke virker for åbenlyst.) "Hemmeligheden er, at få hende til at føle sig unik og som den mest attråværdige i verden." (Og her føler jeg alle grænser overtrådt, men samtidig har man jo et ansvar som mor til en dreng (og man er jo også selv kvinde.))

DJ Brockhouse:" Ja, da mor. De (piger/kvinder) kan godt li', at man tager styringen, men lader dem tro, at de bestemmer."

Æhhhh...godt eller skidt?

Etiketter:

3 Comments:

At 29/10/09 22:30, Blogger Kagekonen said...

HAHAHA... han har styr på det ;o) Stol på, at du med din opdragelse og din prægning af ham har givet ham evnen til at lytte og se andre mennesker, så de føler sig set og anerkendt.

 
At 30/10/09 09:31, Blogger Dana Watsham said...

*hehe*
En elegant 'bland dig udenom'-melding.

Det er sgu nok ikke helt galt. I det mindste tænker han over det, ik?

 
At 30/10/09 10:01, Blogger susling said...

Ja, Dana og Fru Kage, han er en tænker og en rigtig god dreng.Men jeg følte mig pludselig meget forpligtet på kvindekønnets vegne til lige, at gi' ham hemmeligheden. Hans far har nu ret godt styr på de sager (;-) )og jeg formoder den slags går i arv. Så jeg er ikke rigtig bekymret.

 

Send en kommentar

<< Home