kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

12.5.09

Susling - en ægte nytaberdame

Nu når vi har systemer, er det jo meget godt, at sådan nogle virker. Jeg mener, der bliver jo både brugt tid og penge og planlægning og bureaukrati på den slags. Jeg tænker her f.eks. på Politireformen, men kunne også være Retsreformen eller Sygehusreformen eller Skattereformen. Hu hej, hvor det går over stok og sten i vores nye liberale samfund, som Anders F. i følge et interview i dagens aviser er så stolt af, at han har skabt. Et godt systemskifte kalder han det.

Tja, jo...måske. Man tør jo næsten ikke at pippe op om, at man ikke nødvendigvis er heeelt enig i al ting, så bliver man jo bare stemplet som socialistisk ballademager. Og det kan sådan en pæn dame som mig altså ikke ha'. Jeg vil ikke stemples. Men det bliver man jo så alligevel - på den ene måde eller den anden. F.eks. er jeg nu officielt ledig og jeg er dermed indkaldt til jobsamtale (det kalder de det - wolla!) på vores lokale jobcenter. Det må man jo tage hatten af for. Lige netop det system virker - upåklageligt. Jeg møder selvfølgelig pænt op - er jo en pæn dame og jeg skriver også alt det ned jeg skal - på tro og på love og al ting - nu hvor jeg er en officiel taber, der skal indrulleres i taberhæren. De skal bestemt ikke høre noget vrøvl fra mig. Dét eneste jeg måske nok vil pippe en anelse op over er, hvis de vil sende mig på jobsøgningskursus! Hvad fanden tror de, jeg sidder og laver? Og har lavet indtil nu? Jobsøgning selvfølgelig! Hvis det sker, så tror jeg altså, at de ligeså godt kan putte mig ned i matchgruppe 5.

Etiketter:

0 Comments:

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home