kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

8.5.09

Susling sukker henført

Altså....den her kærlighed, ikk'...når man har den, er det bare så..... Når man får helt ondt i kroppen af længsel (og det selv om man har været sammen længere, end man gider huske...og ens elskede minder en om, at det man snakker om, var for 20 år siden!!!!!?????). Når man kan slå ud med armene og sige: Ok bliver du fyret, så klarer vi det nok. Det har vi gjort før. Det gør vi jo altid. Når han er i gang med at planlægge ens fødselsdagsmiddag...bare fordi og man er ved at krepere af glæde, fordi man egentlig ikke forventer sig så meget....Når man ville ønske, at man kunne give formlen for det her videre til andre, som bare i stedet bliver skilt og det er altså trist. Så er man bare så forbandet heldig! Jeg er forbandet heldig - og jeg ved det godt...

Kudos til det her par! De har klaret det endnu længere og meget på trods...(Hvad sker der lige? Jeg svømmer over af blød varme og kærlighed...Stoooop...:-) )

Etiketter:

0 Comments:

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home