kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

28.4.09

Susling gnasker løs af livet

Nå...er da godt nok kommet i erhvervspraktik som pensionist! Og når man er det, så kan man jo lige så godt udnytte tiden. F.eks. så shopper jeg tilbud og det er ikke hvilke som helst tilbud. Selv om jeg ikke er finanskrisens darling aka shopaholic, så kan selv sådan en som mig se, at ting til tider skal skiftes ud. F.eks. så kan sådan et badeforhæng, som de fleste af os har, blive teenage-skadet. Forklaring: De går meget i bad, glemmer at trække forhænget ud til tørring og resultatet er mugpletter. Der går min grænse altså! Så nu har jeg købt et nyt (og det er jo faktisk lidt af en videnskab, hvis det skal være på tilbud og samtidig matche håndklæder og bademåtter (ja vi kvinder har så mange spændende interesser!)) Har også endelig givet efter og har invisteret i nye dækkeservietter - kom pludselig i tanker om, at de gamle var fra 2002!!?? (Sagde jo, at jeg ikke tænker så meget på den slags, men de var jo billige). Og så har jeg tadaaa købt kurve! Elsker kurve og kasser. Alt hvad man kan opbevare ting i...er også plastikchartek-isionista og samlemappoman...der er ikke nødvendigvis orden i mine kurve, kasser osv. Men jeg ved dog i det mindste, at i den kurv burde det og det ligge og så er man jo godt kørende til en start....(det samme gør jeg i øvrigt på mine arbejdspladser...en ret sød hævn egentlig nu jeg tænker mig om, at der er nogen, der skal rytte ud efter mig..!)

I morgen sætter jeg trumpf på min erhvervspraktik og går ud og spiser frokost med min gamle moster. Vi skal ud og spise gammeldags smørrebrød...Himmel, hvor var det nu jeg satte mit gangstativ?!

Update: Måske jeg ikke ved at transmorgriffe til en pensionist men en TEENAGER!!!??? Jeg (der ellers er en total musiksnob) synes den her har et godt rif...!!??

Måske var det, fordi jeg ikke nåede at være blondine i 1980'erne? (Havde ret travlt med at være fattig, frigjort og selvretfærdig punker)

Etiketter:

0 Comments:

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home