kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

16.4.09

Susling til kamp mod nedadvendte mundvige

Når man sådan er ved at runde de store 45 på livets kalenderlys, så bliver man jo lidt obs på sine omgivelser, især kvinder i ens egen aldersklasse. Må indrømme, at der er mange stærktstyrende damer imellem...bestemt! Mange der står distancen. Men har også bemærket et gennemgående træk hos mange: Et stramt drag om munden og...hells bells...nedadvendte mundvige...(og har selv opdaget to furer - en på hver side af mundvigen - der er i faretruende risiko for at udvikle sig - nedad!) Dét går ikke!

Vist er der pissemeget, man kan være sur over, og jeg synes seriøst, at bitterhed er en nærliggende option her midt i livet...og det er jeg jo ikke en gang...jeg er på vej mod længere end midt i livet. Men sådan midtvejs og for stærkt nedadgående skrue, så fyldes jeg med spørgsmål og hvad nu hvis'er? Mens jeg kæmper en indædt kamp mod de nedadvendte, og det er en hård kamp, for hvis der er noget, der præger præklimakteriet, så er det surhed og nu er det fandme nok-følelsen:

Er jeg f.eks. blevet forfatterinde bosidende på en husbåd i Amsterdam? Hvah??Hvah??Nope...kun en svag afglans...(p.t. arbejdsløs skribtøse bosiddende i den danske variant af Amsterdam. Smager selvfølgelig af fugl, men alligevel).

Er jeg blevet gift med den rigtige? En med masser af penge? Hvah, hvah?? Nå, jo for fanden er jeg da...På trods og det hele..og skidt pyt med pengene...så synes jeg bestemt, at jeg så rigtigt den gang. Og så længe jeg kan sige: "Skidt pyt med, at vi hele tiden falder i søvn i sofaen. Jeg gør det jo med dig. "...Måske er det det Lars Løkke også siger? For det er da fandme mystisk, at han hele tiden skal optræde med Solrun! Tror han, det giver stemmer? Jeg er sgu da ligeglad med hans kone. Se at få styr på tropperne og fremstå som en statsmand og hvis ikke, så træk stikket ud, mand...(Åh, nej...surhed...skrid..serenety now)

Er jeg blevet rig? Airjh...ikke rigtigt. Og jeg har ikke en gang leget med på illusionen om, at jeg var det, som så mange andre. Som i alle har ret til: Et fedt køkken, ferier 3 x om året, vi må have et hus i forstæderne, skat, og moi...jeg går kun i designertøj eller noget lidt lækkert fra den lokale kreative osv. osv. (Ro på...op med mundvigene). Fatter altså ikke, hvad der farer i folk, sån at få rigmandsnykker og fatter slet ikke, at man kan søge om - og få - tilskud til ombygninger i sit hus, når man samtidig f.eks. har haft råd til et Smeg-køleskab...I kid you not! Eller nu jeg er i gang, hvorfor regeringen har afsat 1,4 mia. til husejerne, men kun 100 mio. til renovering af skoler....! Håndværkerne er sgu for fanden da ligeglade....Klientisme, mand...(Pis! Op med de mundvige...smil...)

Nå...kunne blive ved...Ku' harpe løs om sure ekspedienter, underlige arbejdsgivere, rynkecremer, der ikke virker, andres tåbeligheder og hvorfor mon, der er så meget strik i blogland...det sidste er så vel egentlig indlysende...det er jo trendyht...opdagede jeg, da jeg tilfældigt forvildede mig ind i en garnbutik...men de fik mig ikke...kommer aldrig mere til at strikke, ha!

Og nu vil jeg pleje mine mundvige og min afsindige pollenallergi! Hvis nogen undrede sig over, hvad tallet 196 stod for, så kan jeg orientere om, at det er nummeret på plage og pine, influenza uden feber, nys, hovedpine og brændende øjne og svælg...ikke en gang fire benadryler på en gang kan klare den omgang. Et pollental på næsten 200! Så nu er det tid til skrappe midler - et skud bagi...

PS. Skumfidusen er sit gamle trallende happy-go-lucky-jeg nynner mig bare gennem livet - jeg og Lugtelakridsen er holdt med hele tiden at ville kramme og tale om kærlighed....Godt nyt for nedadvendte mundvige.

Etiketter:

5 Comments:

At 16/4/09 16:55, Anonymous Anonym said...

God kamp. Jeg går med i min ende af landet.
Og PS jeg har foreløbig overlevet de 45 i fire år - så nu er der et ritigt "grimt" tal på vej - men heldigvis først til næste år.
KH Nina

 
At 16/4/09 19:45, Anonymous Susling said...

Yeah...lad os gøre det landsdækkende...altså ikke at gå til positiv på aftenskolen, men at opretholde oprette mundvige...uden botox...og hell..Nina..halvtreds...kan ikke face det lige nu...må kravle før jeg kan gå.

 
At 17/4/09 11:44, Blogger anjoe said...

Mine 55-årige mundvige er da helt oppe efter læsning af din dagens tekst :-D

 
At 17/4/09 13:13, Anonymous Susling said...

Takker, Anjoe...Mine er så lidt på vej ned ligenu...men det er mest pga. alle de kilo, der sniger sig på...airj altså..!

 
At 19/4/09 18:33, Blogger anjoe said...

...kunne du ikke lige ha' lukket kæften - eller rettere tastaturet ;-(

 

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home