kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

30.10.07

Suslings symbolanalyse III

Regeringens valgparole: Vi går til valg på, at få renset luften, har bestemt fået nye accenter med dagens friske pust. "De ville have mig" skulle dansemusen have udtalt. Ingen tvivl om, at vi står med en frisk vind - måske endda et intenst suk? Skønmøen der er blevet kørt i stilling i denne første valguge danser jo nærmest ind på scenen. Og ingen tvivl om, at vi endelig står med en kandidat, der har smidt halskluden, ja endda ærmerne. Endelig en kandidat, der ikke lægger skjul på noget, næsten helt ned til navlen og som i en aldeles gennemført stil understreger den blå fløjs nye loose image. Måske mangler vi lige, at få opklaret på hendes politiske projekt, men skulle man vove et forsigtigt symbolanalytisk gæt, så taler vi om en forkæmper for forbrug, hvilket vel appelerer til det indre dankort i en hver. Et andet forsigtigt gæt er, at Paula L. s vigtigste rolle er forvirring og diversion. Måske står vi med det til dato bedste spin-nummer?


Tune in tomorrow

Etiketter:

2 Comments:

At 30/10/07 21:00, Anonymous beo said...

Spin, offspin...snurrigt er det sgu! :-)

 
At 31/10/07 20:49, Anonymous Overgangshystaden.... said...

Ka' godt være det er det bedste spin - men det er altså også højt rangerende på pinlighedslisten: "Min ambition er at få genindført morgensang på de danske folkeskoler"
Okay - betyder det så at der bliver tilført penge til sangbøger og den slags? - og bliver det næste at børnene så også får tidsvarende undervisningsmaterialer og rammer der er updated????
Nej vel - morgensang må da være en overkommelig målsætning...

 

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home