kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

29.10.07

Suslings symbolanalyse II

Kan forstå vi lige har noget klimakrise ind over valgkampen.......skrig...kræver klart en fortolkning.

Altså grønt er smart. C er grøn og uddeler æbler. Honey Gedelår er
kørt i stilling igen - selv efter, at hun egentlig var dysset ned i et amputeret miljøministerium...Men rigth miljø it is......alle byder ind.....treeeeeeeeend, vi gør alle det rigtige....!

Nå var lissom ikke dagens issue, men til gengæld: Har I bemærket slipsesituationen på valg-pladsen p.t.?
F.eks. så har Anders F. i den grad smidt slipset på det seneste. Mig bekendt er det en hel ny situation. Kan mulighvis tolkes som en ny mere loose måske halvfædig Anders? Det her minus-slips er i hvertfald en u-trend, når enhver med bare lidt modetjek ved, at slips er in igen. Til gengæld havde Svend A. slipset på i miljødebatten med Connie H. på åben i skærm. Men slipset var løsnet, måske som symbol på en hel tredje trend: Strammer på den løse måde? Den er lidt uklar, men ingen tvivl om, at både Connie, Helle T. og Margrethe V. har noget om halsen.....Kvindelige strammere? Måske...selv en symbolanalytiker må en gang i mellem kaste halskluden i ringen og vente på udviklingen.

Tune ind igen, for flere analyser i morgen.

Etiketter:

2 Comments:

At 30/10/07 15:33, Anonymous beo said...

Hvis den øøøøndige Paula Larrain bliver valgt, så må vi håbe at hun ikke snubler i pailletterne fra balkjolen i Vild Med Dans når hun skal på talerstolen - og heller ikke at hun stiller om til vejrudsigten til sidst...

 
At 30/10/07 18:24, Blogger susling said...

narj, men du...en af dagens overskrifter: Khader var vild med mig

Hup...så meget for kvindelig styrke..Klart dagens griner og den jeg havde lagt op til skulle decikeres. Ved så ikke lige om det stadig er aktuelt...Du, gør jeg sgu!

 

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home