kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

5.7.13

Stresshjerne

Lige nu står jeg i en lidt presset situation. Det hele skal nok løse sig, men den er lidt tung at bære og den puster til min gamle henslumrende stressbagage. F.eks. er jeg begyndt at glemme ting og bliver hele tiden nødt til at lave to do lister og skrive ned på små sedler, hvad det egentlig er, jeg har aftalt med andre. 

Det er jo ikke så smart, sådan at glemme. Lige nu kan jeg bl.a. ikke huske, om jeg har aftalt en frokost med nogen i et sommerhus her i weekenden eller om vi reelt snakkede om en overnatning. Seriøst. Jeg er helt blank. Men det er for pinligt at ringe op og lige få den gentaget. I stedet må jeg så lave en slags plan a/plan b/plan c. (ekstra kontaktlinser/underbukser/trøje just in case), så jeg er klar til alle eventualiteter.

Jeg var også til et møde med nogle mennesker her i starten af ugen. Det kan jeg godt huske. Men hvad aftalte vi skulle være næste træk? Dont know.

Det går da slet ikke, at være sådan en glemsom ting med stressfornemmelser i det pulveriserende konkurrencefokuserede jobmarked. Overhovedet ikke. Man skal jo performe i skarp konkurrence med andre. Det forsøger jeg selvfølgelig. Vil man have et job, skal der jobsamtaler til. Jeg har været til to -en i sidste uge og en i denne uge. Mht. den ene kan vi roligt blive enige om, at jeg overhovedet ikke blev ked af et afslag. Sådan kan man godt ha' det, nemlig. Det var et underligt sted med nogle underlige mennesker.
Den anden derimod var en af den slags samtaler, der giver energi og jeg tror faktisk godt, at det kan føre til noget interessant på sigt. Mit eneste problem er bare, at jeg faktisk ikke kan huske, hvad vi aftalte skulle være det næste træk.