kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

5.4.13

Siden sidst...

  • Er min datter flyttet hjemmefra. Det går vist godt. Jeg hører ikke så meget til hende. Det er vel sådan set det samme.
  • Har min søn haft en pige med hjem - igen - og op til flere gange. Hun griner hele tiden og har bagt hindbærsnitter til ham?! Han ser lidt fjollet ud i øjnene. Tror, at det er fordi han får "kærlighed" af den slags en mor helst ikke vil vide, han får.
  • Har Anders og jeg haft 29 års jubilæum. Det er længere tid, end den tid jeg har levet uden ham. Det ved jeg faktisk ikke helt, hvad jeg skal sige til. Tænkte på forleden dag, da vi bar Ikea-ting op til fjerde sal, hvad jeg egentlig ville gøre, hvis han ikke var der? Ville jeg lade være med at købe Ikea-ting, der skulle bæres op på fjerde sal? Ville jeg selv samle møblerne og bore huller med boremaskinen? 
  • Der er helt klart en sæson i min serie, der er afsluttet! Nye tider - nu næsten uden børn og med et helt eget arbejdsværelse - som vi så deler p.t. Vil Anders nu begynde at brygge øl under skrivebordet? Vil jeg begynde at sy patchwork-tæpper? Vil vi begynde at gå i teateret? Behøver man alt den slags? Kan man ikke bare fortsætte, som man altid har gjort? Bare nu med mere plads og helvedes meget mere egentid.
PS. Er det ok, at gå i sneakers og læderbukser, når man snart fylder 49? Og ha' håret løst en gang i mellem? Hvis man nu sørger for, at det er pænt og uden grå top?

2 Comments:

At 10/4/13 20:59, Blogger Mette said...

Man kan gøre som man vil uanset om man 19 eller 49, bare man har det godt med sig selv :-)

 
At 11/4/13 08:18, Anonymous Susling said...

Tjo, tja, Mette, man skal nok bare lige finde balancen. Man kunne jo godt ende med at være lidt til den fjollet-kiksede side og det er jo ligesom ikke meningen.

 

Send en kommentar

<< Home