kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

24.11.11

Susling om de små paradokser

Livet er fyldt med paradokser. I min verden ser de sådan ud:
  • Jeg er 47, men jeg føler mig yngre, end jeg gjorde, da jeg var fyrre. I kid you not. Den gang gik jeg rundt og bekymrede mig om overgangsalder og tabt skønhed og tabt sex appeal og mit tiltagende fjernsyn og den slags. Gør jeg absolut ikke mere. Overgangsalderen lader vente på sig. Brillerne kan man leve med - især hvis man husker dem - og den tabte skønhed må man vel bare erstatte med noget andet. Som fx, at min datter bliver skønnere for hver dag, der går og jeg selv er rykket over i kategorien "Velholdt".
  • Rengøringshjælp! No way! Jeg kunne det hele og så var jeg socialist om en hals. Er jeg stadig, men nu er en rengøringshjælp min hemmelige drøm, fordi jeg faktisk synes, at tid til sig selv er meget vigtigere.
  • DIY. Jamen hvorfor ikke?! Går faktisk og leger lidt med tanken om at springe ud. Når jeg får tid. En gang.
  • Andre folks hang ups og hvad de mon synes og tænker og føler og Åh, nej, har jeg nu sagt det forkerte eller provokeret nogen og hvorfor er det nu, at jeg ikke lige forstår den hemmelige veninde-indforståethedskodex?! Bare ærgerligt. Kommer aldrig til at forstå den, men jeg forstår så meget andet og jeg forstår, at have et ægteskab, hvor vi tager vare på hinanden.
Nå, men det var bare det jeg ville sige.

Etiketter: ,

1 Comments:

At 8/12/11 15:53, Anonymous svit said...

Super!
Og anderledes er det ikke, når man er 10 minutter i 50. Vi er ved at blive godt voksne og lidt velholdt er vel heller ikke at foragte.
Men kors hvor ville det være godt at være 25, smækker og lækker, og så have den nuværende viden og erfaring med :) Det ku' sparke røv, ku' det :)

 

Send en kommentar

<< Home