kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

20.4.10

Susling på job dag 2

Frokostordningen! Jeg siger jer...ikke at jeg ellers går eller har gået sindsyg meget op i det. Hvis den ikke passede mig på mine tidligere arbejdspladser, så tog jeg bare lidt hjemmesmurte klemmer med. Men den her! Vi sidder ved borde og så bliver maden serveret for os! Og der er friskbagt brød hver dag og det er økologisk og for det meste vegetarisk og en hel masse forskellige velkomponerede smagssammensætninger. F.eks. majroer i vanilliemarinade med friske brombær. Det er sgu lige før jeg kommer til at bestille en grand cru til frokosten.

Jeg er i øvrigt allerede begyndt at arbejde mig ind på mine opgaver. Der er foreløbig afsat 6 mdr. til det. For en gammel konsulentdulle som mig virker det næsten grotesk. Det jeg i første omgang er ansat til, ville jeg kunne klare på en til to måneder med fuld hammer på og en timepris til 1295,-. Det kan jeg sågu da næsten ikke bære, så jeg er begyndt at udbygge projekterne. Kan jo se, at med den tid, så kan jeg levere state of the art og det vil jeg så morderlig gerne.

Og så er der kollegerne. En fra en anden afdeling passerede mig på trappen og sagde:"Hov, det må du undskylde (at hun ikke hilste)!" Tænkte ved mig selv:"Øhm, jeg kan altså heller ikke huske dig." Sagde det dog ikke, sagde i stedet:"Det er helt ok! Jeg går bare rundt her og lader som om, jeg har været her hele tiden." Og det er vel det jeg gør. Bare sådan dimser stille rundt og suger til mig og scoper opgaver.

Bortset fra pengene, så er det her eddermame et godt bytte. Aldrig, aldrig mere konsulentbranchen og ørling i toilettet.

Etiketter: ,

7 Comments:

At 20/4/10 18:46, Blogger Lotten said...

For dælan da, hvor er det godt at læse!!!

 
At 20/4/10 19:48, Blogger Marika said...

Den mad der, den lyder da for lækker. Så er det jo næsten til at bære, at lønnen er symbolsk.

 
At 21/4/10 00:42, Blogger Beologen said...

Uuuuuh, hvor det lyder godt for dig :-)

 
At 21/4/10 08:50, Blogger Annettes space said...

Det er dejligt at læse at du bliver godt modtaget. Hende der på trappen indikerer da at de har en nogenlunde bevidst holdning til nye medarbejdere :-))
God fornøjelse med det hele...

 
At 21/4/10 10:33, Blogger Gittemay said...

Fantalastisk læsning :-)

KH Gittemay

 
At 22/4/10 17:02, Blogger Zette said...

Hold da op, hvor er det skønt at læse, Susling. det røde ruskind var åbenbart ikke helt skævt, for det lyder da som om, du allerede er godt i gang.

Men den frokost kræver da godt nok noget af fitnisse-susling. Alene den, ku man jo bli afhæning af.

Tillykke med succeserne!

 
At 26/4/10 12:54, Anonymous Donald said...

Undskyld mig, men jeg synes, at der er noget mærkeligt i formuleringen: at det, som der er afsat 6 mdr. til kan du som konsulent på fuld hammer klare på 2 mdr. (Selve tidsudmålingen og teknik mv. lader vi lige ligge lidt, det er sproget og konsulent-tankegange, som jeg snublede over.)

En selvstændig konsulent arbejder mere effektivt. Jeg tror at mange kunder forventer, at en konsulent har design patterns at trække på.

Derfor er det normalt at forvente, at en konsulent (specialist, expert) på 2 mdr. kan lave 6 big-corp måneder fordi big-corp køber dårlig, billig arbejdskraft og bare skal tjene penge, og ofte er ligeglade med resultatet. Jeg tror dog også at de er enkelte store virksomheder, der organiserer projekter i grupper, som fungerer bedre og hurtigere.

Således så jeg i forbindelse med "The Mythical Man Month" (ANBEFALES!) at SUN Microsystems og andre siger at et projekt max. må være 10 mand i 8 uger (eller var det 4 mand i 6 uger?) ellers er projektet for stort og skal brydes op i mindre.

Håber det hjælper dig lidt igang med selv at organisere :-)

 

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home