kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

29.12.09

Susling ser mod stjernerne

Jeg så den mest fantastiske stjernehimmel i går! Jeg har ikke en dyt forstand på stjernekonstellationer og hvornår de optræder, men kombinationen og sammensætningen lignede Karlsvognen. (Hæng mig endelig ikke op på det.)

Hvis jeg nu var sådan en, der spåede i kaffegrums eller kyllingelevere eller bare var en urkvinde, der stod i mit bjørneskind uden for hulen og tænkte ur-agtigt, så ville jeg tage øjeblikket som et tegn. Måske et tegn på, at mit liv skal køre i en anden retning? Eller måske, at hele verden skal køre i en anden retning (nu bevæger jeg mig vist ud i noget med store armbevægelser!) . Men mener da nok, at regeringen skal køre i en anden retning. I hvertfald har 25 økonomer udtalt, at vores sidddende regerings økonomiske politik, har kørt DK i en retning, der sender os små herredbeboere i en dybere krise, end de andre lande, vi sammenligner os med. Og det er jo ikke så godt. Her bør der bestemt styres væk fra afgrunden.

Det kan jeg så ikke lige være med til, for jeg er jo mere eller mindre kørt ud på et sidespor p.t. Men det er så vel det, jeg skal navigere væk fra, forudsat stjernebilledet altså var Karlsvognen.

Etiketter:

4 Comments:

At 29/12/09 13:20, Blogger Sifka said...

Karlsvogn, eller ej. En vogn var det i dine øjne, og du skal bare hoppe på. God tur:)

 
At 29/12/09 17:55, Anonymous Anna said...

Du så Karlsvognen? Altså, spørger du mig, er det bare et tegn på at du har kigget op en (frost)klar nat :D

(man kan så tilføje lidt spekulation over om dét så var på tide, hvis man ville være lidt flabet ;) )

 
At 30/12/09 09:32, Blogger Zette said...

Hvis du kan se stjerner in the middele of Copenhagen, så har det været godt. Fedt at du lagde mærke til den - og nød den!

 
At 30/12/09 18:10, Blogger Gittemay said...

God tur med din 'vogn' :-))). Måske retningen tåler en revision - det skader jo aldrig at sætte sine mål under lup :-). Kan ske man i nattens mulm og mørke har ændret kurs uden selv at opdage det :-)

KH Gittemay

 

Send en kommentar

<< Home