kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

2.11.09

Susling p.t. halvt oppegående

Selv om jeg bruger en del energi på at holde balancen idag, så stopper hjernen jo ikke med at finde på, så jeg syntes lige, jeg ville underholde med pralebilleder af mine brød og så var det min mands kommentar faldt:"Hvad, nu er du sgu for alvor blevet en husmor-blogger!"

Og så var det, at jeg måtte rejse mig for en kort bemærkning fra mit ildelugtende sygeleje i selvretfærdig harme. Husmor-blogger!!! Går sgu' ikk', marn. Det kan enhver da sige til sig selv. Meget muligt, at jeg p.t. er husmor slash mellem jobs slash lidt løsgående, men husmor-blogger!!! Nope!

Først mine brød. Jeg er så stolt. Jeg troede virkelig ikke, at jeg var sådan een, der kunne bage på dogmemåden. Hvad bliver det næste???!!!

Og så en historie, jeg har gået og gemt lidt på. Hæng på, den er lettere provokerende, hvis man er sådan én, der lader sig provokere.

Skumfidus og jeg kommer hjem fra indkøbstur og ser hendes barndomsveninde med ny mand. (Det gør vi tit, men ham her var anderledes som type). Barndomsvenindes mor hænger ud af vinduet og følger datters gang med ny mand ned af gaden. Jeg åbner vindue (stadig i ført overtøj og indkøbsposer) og hujer:"Heiii...hvem er det (gammel barndomsveninde) hænger ud med?"

Gammel barndomsvenindes mor:" Ja, jeg er ikke helt sikker, men jeg tror, han er bøsse."

Skumfidus også iført overtøj henover skulderen på mig:" Aj altså, sådan én har (gammel barndomsveninde) altid ønsket sig!"

Lidt grin og så den næste:


Skumfidus:" Jeg har også én!"


Mig:"Ja, min er desværre rejst."


Nabo:"Så må du ud og finde en ny!"


Bøsse lig designerhåndtaske?

PS: Ai vel! Jeg er ligeglad med, hvem der går i seng med hvem og hvordan (bortset altså fra dem, der skal ha' dyr og små børn med under dynerne), men jeg elsker surreele samtaler. Stay tuned, jeg har flere af den slags historier i ærmet, når jeg er færdig med at dyrke toilettet.Husmor-blogger!! Hrmph.

Etiketter:

1 Comments:

At 3/11/09 06:55, Blogger Zette said...

Og du er helt sikker på, at husmorblogger ikke var et kompliment???

 

Send en kommentar

<< Home