kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

7.11.09

Susling er klimapornografisk igen

Kære Klimadagbog,
i aften skal jeg være alene med min mand igen. DJ Brockhouse ser ud til at have fundet kærligheden og er draget på landet til sin udkårne (hvorfor finder han dem så langt væk?) og Skumfidusen skal ud til noget stort, hvor man skal være meget, meget fin.

Og så er det altså, at vi (med al den berusende frihed) er kommet til at planlægge noget med oksekød igen. Denne gang Gullasch med kartoffel-jordskokkemos. Jeg indrømmer, at det er min skyld, at det sker - igen. Trangen kom over mig og det eneste jeg kunne tænke var:"Uhm, en god røget rosenpaprika, små stykker oksekød i tern og en or'nlig omgang af det, der smadrer det glykemiske index!" Og straks så jeg sienna mod okkergult garneret med olivengrønt for mine øjne.

Kære klimadagbog, hvis jeg nu lover, at skære mine varme bade ned til fem min., fortsat vasker mit tøj på lave temperaturer, lufttørrer det og kun - jeg sværger - kun bruger sparepærer i alle lamper, tror du så, at det kan hænge sammen sådan på globalt plan?

PS. Jeg lover også højt og helligt aldrig mere at spise sushi. Det er så white trash (Tænk på Brian og Dennis, der blev skudt på i Hellerup) og så er sushi-manien med til at fiske havene tomme.

Har vi en aftale?

Etiketter:

1 Comments:

At 7/11/09 20:21, Blogger Regitze said...

jeg må se om jeg ikke kan finde en glødepære et sted til dig til jeres spisebordslampe, Susling. det har du fame fortjent.

jeg skal have osso buco om 40 minutter. så har den stået og simret på komfuret i to timer.
undskyld.

 

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home