kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

3.11.09

Susling dyrker det olme

Sidder her helt, helt stille, så jeg kan holde kvalmen i ave. Hver bevægelse sender bølger af dårligdom gennem mig, og det kan man faktisk godt gå hen og blive lidt olm af. Jeg gør i hvertfald - bliver olm. Så olm, at jeg kan lave en hel liste med ting, der får mig til at skumle.
  1. Jeg har givet mig selv fri fra arbejdsmarkedet i dag. Men det marked kan faktisk godt gøre mig ret olm sådan på en bredere basis. F.eks. er jeg ikke blevet kontaktet omkring den 2. samtale, der blev lagt op til og som jeg fik en henvendelse om i starten af forrige uge. Jeg nægter at tage det personligt. De må jo have deres grunde. Men jeg er ikke helt sikker på, at det er stedet for mig med det tempo, de lægger for dagen.
  2. Til gengæld tager jeg det dybt personligt, at et eller andet obskurt firma har sendt mig 3 par lyserøde syntettrusser i str. mormor. Der er godt nok blonder på for at bløde looket lidt op, men helt ærligt. Det er da ikke lige det, der sikrer dem mersalg fra min side.
  3. Jeg kan også blive lidt muggen over, at denne her sygdom ikke overholder sin del af aftalen. Man lider, man er syg i begge ender og så burde man da for fillan som belønning smide et lille kilo eller to. Men nej.
  4. Så er jeg faktisk også ret sur over, at jeg er tvunget til at tage stilling til politik. Jeg har jo sagt, at jeg har meldt mig ud af samfundet, indtil der kommer nogle klogere og mere kompetente politikere på banen. Men nej, man skal død og pine forholde sig. Og det eneste jeg efterhånden kan komme i tanker om er minus-metoden. Dvs. hvem er gået ind for noget, jeg er imod. Ud til højre/venstre med dem. Har så lige set, at een af mine naboer stiller op til Borger Repræsentationen. Måske sku' jeg bare sætte et kryds ved hende? Ikke at jeg er specielt vild med hende, men noget skal man jo gøre.
  5. Og så har jeg vist bare generelt ondt i røven. Ellers går det godt. PS.Send flere penge.

Etiketter:

3 Comments:

At 3/11/09 22:24, Blogger Lizelotte said...

God bedring, stakkels søde søster Susling...

 
At 4/11/09 14:32, Anonymous Annette i Barcelona said...

Penge har jeg ikke for mange af i øjeblikket... de er bla. blevet brugt på bøger og bukser...

Men til gengæld så sender jeg et helbredende knus... og positiv energi.

God bedring

 
At 5/11/09 11:08, Blogger Gittemay said...

Penge kan jeg ikke sende - der er s'gu nogen, der har brugt dem.
Men jeg kan sende et helbredende kram :-).
God bedring, Susling. Det må da for pokker snart gå i den rigtige retning :-)

KH Gittemay

 

Send en kommentar

<< Home