kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

30.9.09

Susling tager skeen i den anden hånd

Det værste ved at være gået i gang med at strikke, det er, at det kan begynde at tage overhånd! Jeg er ikke en gang nået længere end en tredjedel af et forstykke på mit første strikketøj i 16 år og så begynder der allerede at danse nye modeller og muligheder frem i mit hovede.

Jeg ser snoninger overalt, hvor jeg færdes og er tæt på at falde af cyklen, fordi jeg lige skal nærstudere dem. Jeg har også lovet Skumfidusen at hækle en bikini til hende. Jeg kan nemlig også hækle og den ser dødnem ud. Faktisk er det så slemt, at jeg kom til at købe bladet Kreativ Strik forleden - og jeg bliver konstant suget hen til hylder med strikkegarn - uargh!!!!

Jeg har også lavet chutneyer i lange baner og mit livs første marmelade og nu tror jeg faktisk ikke, at jeg kan presse mere ind i køleskabet, hvis vi også skal kunne spise alt det her....men jeg skal liiiige lave en ny omgang tomatchutney...

At tingene har udviklet sig sådan, tror jeg er en reaktion på, at jeg alt for længe har bevæget mig i de mere højteknologiske kredse domineret af it-konsulentkurter og reklamekajer. Jeg havde simpelthen brug for at genetablere noget ægte og solid kvindelighed udover perlerne, stresshabitten og de høje hæle.

Men derfor behøver man jo ikke, at gå helt over i den anden grøft, vel! Og jeg kan ikke forsvare, at gå og småhygge mig længere på provinshjemmegående husmor-måden! Skeen skal med andre ord tages over i den anden hånd (hvad mener man egentlig med det? At man rører bedre med højrehånden eller, at man er kørt træt af at røre i grøden?). Nu skal der skal fut under jobsøgningsgryden (har jo ikke gjort en dyt ved det i over en måned). Bortset fra det, så er jeg af den overbevisning, at man/jeg godt kan rumme begge dele og jeg er så glad for, at jeg har fundet den side af mig selv igen.

Etiketter:

8 Comments:

At 30/9/09 15:24, Blogger Gittemay said...

Hold da helt op...der er da virkelig gang i den hos dig :-))).
Men man kan så udemærket rumme begge sider - og flere endnu for den sags skyld. Vi er jo trodsalt nogle ret komplekse størrelser...og hurra for det. Hvor ville det dog være kedeligt, hvis alle var 'lige ud ad landevejen' og helt forudsigelige :-).
Jeg rummer selv mange sider - som kan være vidt forskellige og derfor ramler sammen indimellem. Men det giver jo bare lidt at meditere over, så :-)))). I min verden er der ikke noget, der er bedre/værre/dårligere/mere 'prestigefyldt' end andet. Det eneste, der afholder mig fra at give los for de mange sider, er manglende lyst eller decideret manglende evner. Resten lader jeg andre om :-).
Jeg synes, det lyder, som om du har det ret fedt med tingenes tilstand, Susling - og dét er jo dejligt :-)

KH Gittemay

 
At 30/9/09 15:28, Blogger Gittemay said...

Nåh jo...apropos talemåder: har du nogensinde overvejet, hvor den anden halvdel af pelikanen er - når man siger, at 'det blæser som ½ pelikan'...:-)))
Det kan man faktisk godt fundere lidt over - for hvordan blæser ½ pelikan egentlig lige?????

KH Gittemay

 
At 30/9/09 16:10, Blogger susling said...

Gittemay, 1/2 pelikan! Hahahahahahaha. Eller hvad med den her med, at fars hammer falder. Æh, hvilken hammer og hvor falder den fra? Er det guds hammer? Thors hammer? Den i værktøjskassen?

Og jep, jeg har lidt nydt det på det seneste, men det har jeg givet mig selv lov til (og det er faktisk en svær øvelse, når ens værdi bliver fastsat ud fra ens job.)
Men nu bliver jeg vist nødt til at speede lidt op, for der skal også hives nogle penge hjem snart.Dagpenge er jo ikke ligefrem en guldgruppe, vel.

 
At 30/9/09 16:42, Blogger Gittemay said...

Nej, det bliver man s'gu ikke fed af :-). Vi har lige haft 'økonomimøde' her, hvor vi skal forsøge at leve af 2xdagpenge. Åh hvilken umulig kunst. Det ser absolut ikke smart ud - men vi må jo holde ud. jeg kan ikke trylle - og det kan du vel heller ikke (går jeg pr. automatik ud fra :-)). Nemt er det ikke. Men jeg holder mig gående med, at det ikke er dødbringende - trodsalt :-).

KH Gittemay

 
At 30/9/09 16:56, Blogger susling said...

2 X dagpenge! Puha og I har børn. Den har jeg nu også prøvet. Man klarer sig på bedste beskub, ja man gør. Men det kostede mig så bare lige en lille pensionsopsparing, som jeg havde og fik udbetalt og man kommer også nemt til akkumulere gæld andre steder for at få alle ender til at nå. Hurra, hurra!

 
At 30/9/09 18:37, Blogger kyllyan said...

Yay for at kunne rumme alle ens sider, baade den tjekkede karriere-kvinde paa haele samt den hyggelige husmor. Smukt!

 
At 30/9/09 19:37, Blogger susling said...

Æhm K, det ved jeg så heller ikke om jeg kan. Jeg synes hele tiden den ene side tilter. Men nu har jeg bestemt mig til, at jeg prøver :-/

 
At 2/10/09 14:37, Blogger Dana Watsham said...

Jo flere facetter vi rummer, jo mere stråler vi (synes jeg). Så klem bare på. Med det hele.

Og husk, det behøver ikke være perfekt. Det skal bare fungere, så man selv kan være der.

 

Send en kommentar

<< Home