kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

25.12.06

Susling ønsker Glædelig Baghjul

Det runger hernede fra bloglageret. Tanker er lagt på loftet og jeg er dejlig fri......som i sommerfuglefri. Og så var det lige, at jeg havde lovet at poste den 24. låge til Frøken Varmebukser's julekalender. Men helt ærligt: Spørg da ikke en over 40-kernefamiliedulleting om dét. Hun har jo travlt med at brase og støve af og drysse glimtende julestemning i det lille hjem og der skal jo også forberedes til de juleløse, der gæster bordet............Pfui........og forlang heller ikke, at hun skal poste det mest julede hun ved.......for i virkeligheden er hun jo en julerodsammen.......lidt traditioner herfra...........og lidt derfra.......

Den slags kan jo kun ende op i kaos og når de
t kommer til stykket, så er den mest gennemgående juletradition i Suslings hoved faktisk Disneys Juleshow.
Lige siden hun som lille v
ar med sin far inde og se Juleshow i Metropol-biografen på Strøget (der ligger vist en H&M nu!), så har hun hvert år sat sig andægtigt ned kl. 16.00 og skrålet med på: "Når du ser et stjerneskud", "Fra alle os til alle jer..", Askepots kjolesang, ""Nu er det nat....en vidunderlig nat.......som vi kalder Bella Notte."

Som regel gør hun det alene, for ungerne er Disney-over-fodrede og My Guy han har travlt med at pleje sin egen juletradition: At være vred......Jo, jo....den er god nok......Svigermor har formået, at plante den rette juledepressionsstemning i den stakkels mand og hans brødre forøvrigt også, så alle vi tilgifte hvert år må kæmpe en brav kamp, for at plante bare lidt bjældeklang og julesang i de stakkels mænd...........Nå hvad fanden......det drejer sig jo kun om et par dage........ Anyways.......... Julen for mig er varme og afslapning (og selvfølgelig Disneys Juleshow og måske en lille bitte, bitte smule midnatsmesse fra Rom, men mest fordi man er så dejlig forædt og alt gaveræset er overstået og gæsterne er gået og så kan man sidde og sumpe lidt med den sidste vin, mens man hører på Sanctum og Benedictum og in Spiritu Sancto og Ave Maria og Pater Nostra.........og nå ja.......nyde varmen.....) Og hvad er mere varmt end en kat under et juletræ: og den lille kryppe med et nyfødt barn ...............?


Glædelig Baghjul!3 Comments:

At 25/12/06 22:41, Blogger Regitze said...

metropole.. yeah. og undskyld mig at jeg lige nævner dalle valles mekaniske vinduesudstilling.
glædelig baghjul til dig selv, ol' sis:)
(og sikke pragtjulelinks), jeg ku næsten ikke genkende os.

 
At 28/12/06 14:45, Blogger Lizelotte said...

Haha... skønt .... glædelig baghjul, Susling!

 
At 29/12/06 09:28, Blogger Uden Relevans said...

eh velkommen tilbage Zombie?? :o)

 

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home