kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

10.12.06

Susling på en søndag

Ok, er så småt ved at vende mig til tanken om at være CEO for mig selv - igen. Hev lige to nye kunder ind fredag formiddag.... den ene skal der godt nok lige slutpræsenteres for face to face...men købsinteressen var overvældende.....og den anden som oprindeligt kun havde været interesseret i lidt.....skulle pludselig have tre gange så meget.....Så var det jo lige at spændingshovedpinen satte ind....Dels fordi jeg blev stresset på forkant og dels fordi jeg skal vende mig til tanken om succes.......Det er her med succes er jo en underlig størrelse.......Tør jeg tro på det? Og er det så lige nu, jeg skal træde i karakter? Gider jo vitterlig ikke være prætentiøs på Nord Sjællands-måden: En aldeles velholdt kvinde i sin bedste alder med lille Golf VW, designertøj, dyre cremer, smart ass-kalender og fast vedligeholdelsesbudget...........Hvad fanden........det næste bliver måske botox og fedtsugning, mastercard og afstressning på Skodsborg? Det er da bare overhovedet ikke mig (bortset fra mastercardet - sådan et har jeg.......men jeg skyndte mig at smide pinkoden væk.......Led mig ikke i fristelse og alt det her.......). Er dog begyndt at lege lidt med tanken om rengøringsdame og kontor ude i byen - shoot me........Så klamt......Kunsten er vel at finde sine egne ben i alt det her og at stave til succes med sit eget alfabet - eller noget...........Nej nej nu ved jeg det.....kunsten er at lægge kontroellaen på hylden og bare nyde.......og tage imod.......Må man jo godt på en søndag.......selv om hjemmet ligner noget katten har trukket med ind.....Gulp!

5 Comments:

At 10/12/06 16:14, Anonymous Nelliken said...

Fedt at du i den grad bare kører derudaf!

Men altså, hvad er der galt med en rengøringskone?

Hvis du kan bruge dit krudt bedre på betalt arbejde, så er der da sund økonomisk sans i at outsource rengøringen - der alt andet lige ikke koster det samme i timen som du formentligt tager - helærligt! :D

Og alt andet lige er I vel mindst 2 der så slipper for rengøringen, eller hører det suverænt under dig?

 
At 10/12/06 17:27, Blogger susling said...

Njaarh....ham den hjemmelig tager vel sin del...sådan har det altid været.....og i mange år erklærede jeg, at jeg sgu var for socialistisk til at have en underbetalt skurekone...Så den slags står jeg/ vi selv for.Vi deles.....men til tider bliver det for trælst...og så er det at drømmen går i gang...!!

 
At 10/12/06 18:08, Anonymous beologen said...

Godt gået, Susling...jeg overvejer også at erklære mig selvstændig i skattemæssig forstand, men skal lige sludre med diverse eksperter om det er en god ide eller ej.
Men uanset hvad skal jeg vist nok svinge støvsugeren selv...eller vente på at nullermændene bliver så store at de slev kan kravle ind i støvposen :-)

 
At 10/12/06 18:15, Anonymous Nelliken said...

Ehm. Hvad har socialisme med sagen at gøre. Er rengøringsassistenter undertrykte? Eller er rengørings-arbejde noget som kun de der er stakkels laver ?

Man kunne jo betale det de har krav på? - og med mindre I bor i et større palæ, kan det værste klares på et par timer om ugen.

Jeg gjorde selv rent mens jeg læste - det er glimrende penge.

Og det er fuldstændigt urimeligt dejligt at have rengøringshjælp - langt ud over hvad den reelle udgift er - for man sparer virkeligt meget - negativt - nu-skal-jeg-også-til-at-gøre-noget-ved-det krudt
;)

 
At 11/12/06 01:28, Blogger flinkonellas på vej ud af flinkeskolen said...

Juhu Susling, det var dejligt at høre, men sig mig lige smukke, hvordan kan man være så dårende dejlig, når man ikke har fået botox og fedtsugning, troede jeg da du havde for længst......hm men så hold nallerne fra det stads, det behøver du ikke.

 

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home