kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

8.12.06

Susling sender en lille hilsen.......

Bare et lille pip hernede fra bunkerne af papirer........og det er absolut ikke gavepapir.....Ved ikke helt, hvilket ben jeg skal stå på......Men pludselig materialiserer der sig en lille givtig og effektiv forretning for mine øjne.....Bliver udmattet på forkant og begynder, at tænke i mapper, whiteboard, kalendersystemer, momsregistreringer og årsregnskaber.....Igen.......Smed det jo i sin tid lang pokker i vold, fordi jeg sådan trængte til at være happy go lucky.......og at være ejet af nogen til fast hyre..........ved ikke helt om det er mig, der har taget beslutningen eller om det er omstændighederne. Kender I det? For i princippet kan man jo planlægge herfra og til månen og så sker der ikke en dyt eller planerne kuldsejler.

Nå, skal vist i gang med noget planlægning og fremtidsudregning, så må det sgu' briste eller bære..............Ja og det var så Ugens Stemning.........

Susling med knaldende ondt i hovedet og trang til noget nyt tøj, nye støvler og en lille dytte med automatgear.(Kald det bare sublimering! Og hurra for det.....)

3 Comments:

At 8/12/06 12:27, Blogger flinkonellas på vej ud af flinkeskolen said...

Klart klart, du skal da have en firmabil. Sådan en kan jo trækkes fra. Det kan tøj og sko i øvrigt også......men jo mere man trækker fra jo mere skal man tjene.

 
At 8/12/06 12:29, Blogger susling said...

Jamen det var jo det, jeg tænkte: Vroum, vroum.......!

 
At 8/12/06 12:57, Anonymous ella said...

En hyggestund med et varmt tæppe, en kop kaffe og en kærlig arm sendes ....

 

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home