kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

29.12.06

Susling en:

Drama Dronning? En Zombie? Bare lidt af de kærlige ord, der er faldet af på det sidste. Jamen I sidder med svaret......for hvorfor stoppe med at blogge og hvorfor starte igen? Hvorfor råbe "Pause, Poul?" Hvorfor lægge hjernen andre steder og bare tage sig af hverdagen? Er det virkelig sådan, at så snart man slipper tasterne, så er man væk? Jeg er blevet ringet op og bebrejdet, at jeg ikke bloggede mere: " Du fortsætter vel, ikk' oss" Og "Hvordan har du det?"

Jamen, for fanden i hullet! Jeg har det godt og jeg er her! Man kan måske bare nogen gange blive træt af kun at være nogle ord på en skærm.......Skal alt eksponeres før folk forstår?...Skal alt skrives eksplisit?.....Gør mig egentlig lidt deprim.......

Any prut i fink hullet.............Det er jeg jo vant til....og dybest set er jeg jo skide dårlig til at sige tingene ansigt til ansigt........


Så til dem der gider MIG...........jeg er tilbage............! Så'n nogenlunde.......

Spørger I hvad, der fik mig tilbage? Kan jeg høre nogen råbe? Jamen.......har I læst om de røde støvler hos Regitze?

Historierne drønnede rundt i min gamle hjerne..........De skal da fortælles! Og lige nu læser jeg også om Den spanske borgerkrig!

Rebel, rebel..............

Vi snakkes!

7 Comments:

At 29/12/06 19:53, Anonymous Anonym said...

Det er simpelthen bare godt, Susling :-)

 
At 29/12/06 20:05, Blogger Lizelotte said...

Jaaaaah!!! Susling!!!! Du er tilbage!

 
At 30/12/06 00:04, Blogger Regitze said...

hvor sidder fink hullet?

 
At 30/12/06 11:09, Anonymous Anonym said...

I fænghullet, som det hedder heroppe mod nord ;-)

 
At 30/12/06 12:16, Blogger Regitze said...

aha:)
og Susling, min holdning er. at føre weblog, og så trække sig (måske for en periode) er ikke det samme som at have åbnet en kiosk og så ikke have regelmæssigt åbent. men, blogbyen/-verdenen/-sfæren etc er jo for mange bare en måde at være sammen på. og måske også derfor spørges der til og efter dig, når du ikke er til stede. og så stik en grinende finger op i luften til dramaterne.

great drama queen. uj å køw de der røde støvletter, du kan lige nå det inden udsalget:)

 
At 30/12/06 19:16, Anonymous Anonym said...

Og DER havnede du så ;-)
I MORMOR-KLUBBEN...............
GODT NYTÅR :-)

 
At 30/12/06 20:24, Blogger susling said...

Hej ho......It's so good to be back....Elsker også jer!

 

Send en kommentar

<< Home