kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

9.11.06

Susling siger.....

Bare en tanke........Men hvordan tror I, jeg ser ud? Hvad tror I, jeg interesserer mig for? Hvad tror I, jeg tjener min penge på? Hvordan tror I, jeg bor? Hvem ser I, når I kun møder mine ord? Og hvorfor tror I, jeg blogger?

12 Comments:

At 9/11/06 14:12, Anonymous beo said...

Er du okay?

 
At 9/11/06 14:17, Blogger susling said...

Hahahahah.....Faktisk i den grad....sidder lige med de lede samtidig med, at jeg simultantænker - af ren kedsomhed - på, hvordan min tone egentlig er. Fremstår jeg skrap, fremstår jeg blid? Hvilket billede, maler jeg egentlig med mine ord?

 
At 9/11/06 20:52, Anonymous beo said...

Jeg har tænkt meget på de briller du har på i bjælken - hvis det ellers er din bjælke...eller dine briller.
Efter hovedformen at dømme tror du er en fucking mean moster - på den gode måde.
Jeg tror du på een og samme tid kan vælte et helt regiment soldater som en psykisk tsunami....og straks efter tilse dem moderligt og bade deres skrammer med borvand og gaze.
Du bruger så mange prikker at Danske Bank ikke ville have en chance i en ny prikkerunde, i stil med den de havde for år tilbage.
Jeg tror at Your Guy gør klogt i at holde sig sig i god fysisk form som sådan.
Jeg synes du skriver spontant og direkte uden om det limbiske system(eller indenom) - og at du må have de lækreste pandelapper i miles omkreds.
Jeg tror du er uudholdelig og uundværlig på samme tid.
Jeg tror du bliver en ind i allerhelvedes herlig og festlig bedste.
Jeg tror at den dag du du flytter på oldekolle er der landet en mand på Mars.

Okay?
Okay!

:-)

PMS. Jeg blev sgu lidt bekymret...men det blev du jo også over mig i morges...så-eh:

1-1

- og tilbage til studiet...

 
At 9/11/06 21:18, Blogger susling said...

Øj Beo....måtte lige hente My Guy for at suge den ind.....Han var færdig af grin......så du har vel ramt aorta.....Prikkerne kommer spontant....kan ikke klare komma og punktum i min private sfære.......Brillerne er et af min trips...siger My Guy, men ærlig talt er i begyndende læsebrillefase...og de er tigerstribede, så tilgiv mig min fetich...bjælken er My Guy's tolkning af mig på blogmåden.....tror vist han ser mig anderledes på andre måder - håber jeg stærkt......:-/

PMS...God ...fucking...vind til dig....du er bare så god og fin...og lydhør....Vi snakkes :-)

 
At 9/11/06 23:45, Anonymous ella said...

Jeg tror du er en smuk brunette, med høje kindben og ditto ben, altså lange ben. Jeg tror at du fylder et rum ud, i de yderste hjørner, med en flot udstråling. Jeg ved at du er varm og sanselig. Jeg ved at du har stil, så jeg er sikker på at du er velklædt, passende til alder osv.

Jeg ved hvor du bor, altså det er ingen trussel ;- - jeg tror du bor med et stærkt personligt præg. Jeg tror du har sans for former og farver.
Resten vil jeg ikke gætte mig til - det veed jeg jo - men jeg glæder mig til at se om jeg gættede rigtigt - snart :-)

 
At 10/11/06 08:31, Blogger Lizelotte said...

Jeg tror du er høj og mørk, selvsikker og blød på samme tid. Jeg tror du griner helt nede fra maven af - og at du kan rase helt dernede fra også.

Jeg har et billede af en sjov, klog, kontant, åben, målrettet kvinde. Som er sikker nok til at turde indrømme, når hun ikke er sikker.

Og jeg er overbevist om, at jeg ville synes rigtig godt om dig, hvis jeg kendte dig irl.

Din tone? Kontant, ærlig, varm, skrap på den gode måde... eftertænksom uden at være for dvælende.

Bliv ved på den måde ;-)

 
At 10/11/06 08:38, Blogger BusterLiguster said...

Hmm egentlig interesserer jeg mig ikke så meget for dit ydre, men nærmere de glade, triste, ja komplekse tanker du konstant viser på denne side... ;-)

 
At 10/11/06 10:01, Blogger Liselotte said...

beo har formuleret præcis hvad jeg tænker, så jeg vil ikke forsøge yderligere. Han ramte præcis, som jeg ser/føler/mærker om dig. Det er gode egenskaber, synes jeg :-)

 
At 10/11/06 10:04, Blogger susling said...

Tak for kommentarerne....Det var bare et lille forsøg jeg fik lyst til at lave,for at se, hvor tydeligt en person egentlig træder frem udfra ord alene. Jeg danner mig jo også selv en masse billeder i hovedet, når jeg læser hos andre - hjælper selvfølgelig der, hvor folk har et billede af sig selv og løbende poster billeder af deres hverdag.

Bortset fra det må jeg sige Bingo til jeres bekrivelser - og rødmer lidt ydmygt over de fine ord.....absolut ikke ment krukket og tak Ella, fordi du tror jeg er smuk - skønheden er vist lidt falmet efterhånden.....det har jeg dælme skulle lære at håndtere.....Men sådan er der jo så meget....

 
At 10/11/06 10:54, Blogger Lizelotte said...

Efterårsblade er også smukke, Susling - selvom de ikke er grønne og saftspændte længere.

Det må vi glæde os over :-)

 
At 10/11/06 10:58, Blogger susling said...

jeps....så længe den hjemlige sengekammerat gider at kramme og botte en i den bløde mave, så går det sågu da nok! Hans hofter er i øvrigt heller ikke så smalle, som de var engang. Men jeg synes stadig han er dejlig....

 
At 10/11/06 16:46, Blogger Lene said...

Sus, jeg har lige et par ord.. Det er min erfaring, efter at have mødt 6 forskellige bloggere, MEGET forskellige, at deres blog giver et ret godt billede af en god del af dem selv.. Men virkeligheden er SÅ meget bedre, synes jeg.. De bloggere jeg har mødt har været fantastiske kvinder, ganske som jeg troede ud fra deres blog. Men selvom deres blog stemte overens med deres IRL-fremtræden var der så meget mere til som vist skal opleves før man helt forstår, men jeg tror sagtens at der er nogle der er meget anderledes end deres blogs.. nu begynder jeg så snart at rable, fordi jeg synes det er så spændende et emne, og der er så mange facetter i det...

God weekend..

 

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home