kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

17.9.06

Susling vist nok med en fetisch

På Amager Strandpark sker der mangt og meget........avisafbrænding, celebretyhundeluftning, jogging, svømning.......og så er der de her gutter, der dyrker en for mig helt og aldeles ny sport: Kite Boarding..........Hvis I forestiller jer mænd med en kæmpedrage i hænderne og et board på fødderne......suse henover vandet, lave vendinger, hvor de næsten bliver løftet op i luften og lander - som regel i hverfald - på vandet igen, hvor de så suser videre........frem og tilbage......frem og tilbage........frem og tilbage........Ved nærmere eftertanke synes jeg sgu' egentlig, at det er en lidt formålsløs beskæftigelse.......bare sådan at suse frem og tilbage på vandet........Men sport er jo dybest set også noget underligt noget.........Til gengæld er der jo så andre ting ved den her sport, der er yderst interessant:

  1. Det er spændstige mænd
  2. De er iklædt sådan en neopren-dragt, der smyger sig om deres kroppe og lissom viser, hvad de kan byde på - om jeg så må sige *host* *host*
  3. Den slags er jeg jo så ikke helt lukket for at beundre
  4. så er det sagt
Var så lige en tur derude sammen med My Guy, fordi det er en dejlig tur og fordi, det er fantastisk at mærke havgusset, høre bølgerne slå mod strandkanten, se ud over horisonten.....i hvertfald på denne her årstid er det tilpas ramsaltet til mig......ka' sgu godt li', når tingene er lidt karske............

Vi sidder så og "beundrer" de her sportsudøvere......jeg nyder seriøst synet og pludselig begynder jeg mentalt at iklæde My Guy sådan en hersens neopren-dragt...."Ikke dårligt tænker jeg. Sgu da lidt sexet"..........Nu skal det til mit forsvar lige siges, at jeg i det hele taget er dybt fascineret af surfere, sejlere- altså de rigtige - ikke de hersens nordsjællands-typer med bling-bling-sko og weekend-sæjling ved Rungsted Kyst- rigtige mænd, der kan tøjle bølgerne.....lidt sexet altså............Spontant siger jeg så til My Guy (mens vi sidder der på stranden og beundrer neoprenerne): "Har du egentlig ikke tænkt på at få en hobby?"

Ser jo straks exeserne for mig: My Guy i Neopren styre sådan en drage på maskulin vis.....Hot, eddermanneme hot.....

.....................................................................................................................................................................

Vi er kommet hjem. Snakker lidt, tuller lidt rundt........Kan bare ikke slippe neopren-styre -bølgerne-tanken. Siger så: "Er sgu da lidt sexet den der sport!" My Guy svarer: "Nå, det var derfor du spurgte mig om, om jeg ikke godt ku' tænke mig en hobby. Jeg undrede mig godt nok!"

Og så fortsætter han: " Jeg synes måske, at det er at gå lidt for langt, sådan at hænge i en drage iført noget neopren bare for at tænde dig................! Men jeg udelukker ikke at det kan blive nødvendigt.........!"

Er jo så også dybest set unfair........får jo egentlig mange skøre ideer.........som dengang jeg synes han ville se helt forryggende ud i noget stramt læderbikersuit, eller dengang jeg synes, at sådan noget 1600-tals noget med lange ridestøvler, langt hår og åbenstående blondeskjorte bare lige ville være perfekt...eller dengang jeg ville sy et par plydsleopardtrusser til ham..........eller dengang jeg synes han skulle ha' sådan et håndværker-sømbælte............Er jo bare helt vild med ham sådan au naturel..........!