kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

11.9.06

Susling hvisker: Pfisssst...

......nu er det ikke fordi, jeg vil udlevere min lille Skumfidus, men....aj altså........stod forleden dag med munden fuld af tøjklemmer og kæmpede med at hænge et lagen op, da Skumfidusen kom ind så'n lidt på den tilfældige måde og sagde henkastet: "Mor, bløder man meget, når man får taget sin mødom?"

Var så lige ved at sluge tre klemmer. Men det er jo her moderskabet skal træde virkelig i karakter............."Naarj.....," svarer jeg, mens jeg fortsætter med at bakse med vasketøjet i
bedste-vi-lader-som-om-det-her-er-en-helt-normal-snak-stil.......(hvilket det jo dybest set også er......selvfølgelig......fik bare lige momentan flash-back til min lille blonde 4-årstøs i røde sandaler og den evige uldtot i nakken! Hendes far er forøvrigt enig......Sex er sgu da noget vi dyrker!!! Men omvendt ved vi også, at udviklingen er uomgængelig. Man er jo for fanden ikke idiot, vel!)


Med tøjklemmer i munden og en lille bævrende plet i maven, fortalte jeg hende lidt (meget lidt), om hvordan jeg havde oplevet min første gang og at jeg nok havde foretrukket, at det havde været sammen med en, jeg var forelsket i.............fik også sagt noget om, at kondomer var en god ting og at jeg nok skulle købe nogen, hvis og såfremt.....fordi jeg selv husker, hvor skidepinligt det var, at stå der første gang og hviske:"......de lubrikerede med riller tak........" i en aldeles klassisk scene, hvor apotekerdamen må havde været tunghør, for jeg skulle gentage den samme sætning tre gange i træk - til sidst råbende og aldeles højrød i hovedet!

Det med kondomer var så ikke noget problem........den udkårne arbejder med at pakke kondomer i kasser og havde forøvigt været sammen med en pige før - på den måde..........

Og så stoppede snakken......var også rigeligt for mig.........så ku' My Guy og jeg ellers stå og forundringsfnise sammen henover aftensmadlavningen......kort efter viste hun mig de her røde blondeting, hun havde tænkt sig at tage på......min kommentar: Nå eh......du har da vist en bh der matcher , ikk' !! My Guy's kommentar var mere sådan: "Æææææææh.......".


Mand altså, hvor går det bare hurtigt det her liv.......Vi har sgu da lige fabrikeret og bagt hende og nu står hun der og er så meget stor............Ok melder hermed.......(næsten) klar til fase 3.............

2 Comments:

At 11/9/06 15:00, Anonymous Anonym said...

Dét forløb Susling, er da den flotteste cadeau til jeres forældreskab! Godt gået! :)

p.s. Du er heelt sikker på at hun ikke læser med?

 
At 11/9/06 17:17, Blogger Lizelotte said...

Hjææææææælp det tog du da helt fantastisk cool, Susling!! Jeg gruer for hvornår min tøs kommer i den alder, men håber hun kommer til mig på samme måde ... og at jeg tackler det med samme finesse :-)

 

Send en kommentar

<< Home